Kysymys:
Nauhoitatko ulkovaipan romeksilla, kun se menee kuorman keskukseen / katkaisulaatikkoon?
Aaron C. de Bruyn
2017-03-31 02:31:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Teen kaikki omat johdotukseni uudelle ulkorakennukselle (kaivopumpputaloni) säästääksesi rahaa. Haluan sähköasentajan tulemaan jälkeenpäin ja yksinkertaisesti tarkistamaan, että se on tehty oikein.

Kun suoritat romexin pistorasiasta takaisin katkaisijalaatikkoon, riisutko keltaisen ulkovaipan siitä, mihin se tulee katkaisulaatikko vai nauhoitatko vain muutaman viimeisen tuuman paljastaaksesi kuuman, neutraalin ja maadoitetun alueen, jotta voit irrottaa ne ja muodostaa yhteyden?

Toisin sanoen, ulottuuko keltainen ulkovaippa hyvin katkaisulaatikko?

üks vastaus:
Speedy Petey
2017-03-31 02:37:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tyypillisesti se irrotetaan takaisin kohtaan, jossa se tulee koteloon. Koodin vähimmäismäärä on 1/4 ", mutta ei enimmäismäärää. Voidaan väittää, että suurimman osan vaipan jättäminen päälle on huono ammattitaito.

Joskus jätän tuuman tai kaksi kirjoittaakseni piiritunnuksen vaippa.

NEC 2011

312.5 Kaapit, aukkolaatikot ja mittariliittimien koteloiden johtimet tulevat koteloihin sisällä tämän artikkelin soveltamisala on suojattu hankaukselta ja sen on oltava 312.5 (A) - (C) -standardien mukainen.

C) Kaapelit. Jos kaapelia käytetään, jokaisen kaapelin on oltava kiinnitetty kaappiin, aukkolaatikkoon tai mittarikoteloon.

Poikkeus: Kaapelit, joissa on kokonaan ei-metalliset vaipat, saavat päästä pinta-asennetun kotelon yläosaan yhden tai useamman joustamattoman ajoradan kautta vähintään 450 mm (18 tuumaa) ja enintään 3,0 m (10 jalkaa), jos kaikki seuraavat ehdot täyttyvät:

a) Jokainen kaapeli on kiinnitetty 300 mm: n (12 tuuman) sisällä, mitattuna pitkin h, ajoradan ulkopää.

b) Kilparata ulottuu suoraan kotelon yläpuolelle eikä tunkeudu rakenteelliseen kattoon.

c) Kummassakin päässä on sovite suojaamaan kaapelia (kaapeleita) hankaukselta ja liittimiin pääsee käsiksi asennuksen jälkeen.

d) Rata on suljettu tai suljettu ulkopäästä käyttämällä hyväksyttyjä keinoja estämään pääsy koteloon ajoradan läpi.

e) Kaapelin vaippa on jatkuva ajoradan läpi ja ulottuu koteloon liitännän yli vähintään 6 mm (f tuumaa).

f) ajorata kiinnitetään sen ulkopäähän ja muihin kohtiin sovellettavan artiklan mukaisesti.

g) Jos se asennetaan putkena tai putkena, sallittu kaapelin täyttö ei ylitä täydellisille putki- tai letkujärjestelmille sallittua Tämän säännöstön luvun 9 taulukko 1 ja kaikki siihen liittyvät huomautukset.

Kyllä, vaipan on pysyttävä ehjänä ainakin vähän matkalaukkuun; siihen kaapelikiinnike kiinnittyy.
Vuoden 2017 NEC lisäsi nimenomaisen säännön kohtaan 314.17 (B) metallikaapeleihin menevälle NM-kaapelille, mutta se on sama 1/4 tuuman sääntö kuin sanoit.
@RobertNubel - Art. 314 on tarkoitettu * laatikoille * (eli kytkentärasioille), kun taas Art. 312 on tarkoitettu * kaappeille * (ts. Paneelilevyjen, keskusten ja kojeiden kotelot)


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...