Kysymys:
Leviton GFCI -maadoituspistorasian käyttäminen 1950-luvun talossa metallilaatikoilla, jotka saattavat olla maadoittamattomia
user1394311
2020-05-05 22:32:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minun talossani (1950-luvulla) on tällä hetkellä joukko 2 piikkiä tai maadoittamatonta 3 piikkiä. Minulle kerrottiin koodaamaan kaikki maadoittamattomat 3-napaiset pistorasiat, jotka on vaihdettava GCFI-pistorasioihin. Tai Jos halusin käyttää kolmea piikkilaitetta, minun on päivitettävä ne GCFI-myyntipisteisiin. Päätin vaihtaa joukon kotiisi. Menin eteenpäin ja ostin joukon Leviton-myyntipisteitä. Valitettavasti en tajunnut, että näissä myyntipisteissä on itsestään maadoitettava leike. melkein kaikki taloni laatikot ovat metallia, mutta en tiedä, onko jokin niistä maadoitettu oikein. Kysymykseni on seuraava: onko itsestään maadoitettujen pistorasioiden käyttö kyseenalaisessa tai maadoittamattomassa metallilaatikossa vai onko minun löydettävä joitain GFCI-pistorasioita, jotka eivät ole itsestään maadoitettuja?

Ei ammattilainen, joten vain kommentti: Jos sinulla ei ole asianmukaista maadoitusta, sillä ei ole väliä missä maadoitus menee - niin kauan kuin se ei kosketa kuumaa (ilmeisesti) tai neutraalia (koska se sitoisi maadoituksen janeutraali väärässä paikassa).GFCI ratkaisee periaatteessa ongelman, koska jos olet "jonkin verran sähköä menee maan yli", se ei todellakaan täydennä virtapiiriä maan päällä (huono), mutta se ** lopetetaan, koska GFCI havaitsee sen ** ei ** kaikki virta palaa neutraalin yli - ja ratkaise ongelma katkaisemalla virtaa.
Voitteko lähettää valokuvia mukana olevien laatikoiden sisäpuolelta?
Kaksi vastused:
Harper - Reinstate Monica
2020-05-05 23:47:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei ei ei. "Itse maadoitettava leike" ei ole mikään tärkeä siltä osin kuin olet huolissasi maadoituksesta. Se ei auta lainkaan, eikä se todellakaan haittaa myöskään.

"Itsestään maadoitettavan leikkeen" tarkoituksena on ratkaista joitain koodin pienimerkkejä. Oletan, että olet poistanut astian tai kytkimen jossain vaiheessa elämääsi ... tiedätkö kuinka on 2 ruuvia, ylä ja ala? Oletko koskaan ajatellut "Hei, nämä ruuvit ovat metallia, ja niin on tämä ikeenkin. Onko se kelvollinen maadoituspolku?" Koodissa sanotaan "Kyllä" kytkimille (koska ne eivät tarvitse paljon) ja "ei" astioille (koska ikeen ja ruuvin välinen kosketin on melko hilseilevä, varsinkin kun työnnät pistoketta). Itsestään maadoitetuissa rekapeissa on ylimääräinen jousikiinnike, jotta ikeen kiinnittyvän ruuvin kosketus on riittävän luotettava . Siinä kaikki.

Sellaisena "itsestään maadoittaminen" ei tee kukkuloiden välistä eroa siitä, ovatko laatikot maadoitettuja.

Jos maa on eristetty, sillä ei ole merkitystä kummallakaan tavalla - vaikka voi olla arvokasta maata jälkiasentaa kyseiseen paikkaan.

Ainoa huolenaihe on, jos sinulla on ryhmä pistorasioita, joiden johdot on kytketty toisiinsa , mutta joita ei ole maadoitettu paneeliin ja maadoitusjärjestelmään. Siinä tapauksessa ne eivät ole maadoitettuja, ja mikä pahempaa, jakavat maaviat - jos jollakin heistä on maavika, se sijoittaa 120 V kaikilla perusteillaan! Joten voit naulata kosketettaessa tietokonettasi, vaikka se itse asiassa onkin maadoitettu vika!

Minulle kerrottiin , jotta voin koodata kaikki maadoittamattomat 3-napaiset pistorasiat on vaihdettava GCFI-lähtöihin.

Se on yksinkertainen versio. Todellinen versio on 3-piikkisten myyntipisteiden asentaminen vanhempien kaksinapaisiin sivustoihin, jotka vaativat maata tai voivat sen sijaan olla GFCI-suojattuja . GFCI-suojauksen ei tarvitse olla astiassa . Se voi olla missä tahansa, esim. syötetään GFCI-katkaisijan tai muun laitteen ylälinjan LOAD-liittimistä. Alaviitteessä näin suojatut myyntipisteet tarvitsevat tarran, joka sanoo niin .

Täydellinen maailma, tarvitset vain yhden GFCI: n per piiri, jos olet älykäs ja johdot ovat yhteistyössä. Jos asennat 2+ GFCI: tä per piiri, saatat olla parempi asentaa GFCI / AFCI-katkaisijat - se on paljon helpompi asentaa, ja saat paremman suojan myös useimmilta "vanhoilta johdotus" -ongelmilta. Jos olet kiinnostunut, pudota paneelin kuollut paikka ja ammu meille hyvin valaistu kuva (joo, tiedän, vaikea tehdä pääkatkaisijan kanssa lol) ja kysy kysymys siitä, miten GFCI. Tiedämme mitä etsiä.

Jos valitset "Yksi GFCI-vastaanotto jokaisessa astiassa", älä käytä LOAD-päätteitä ollenkaan. Ne on tarkoitettu vain suojan laajentamiseen alalinjoihin. LINE-liittimet on suunniteltu ottamaan 2 johtoa, jos luet ohjeet huolellisesti.

Sanoisin, että GFCI ei tuo järjestelmää koodiin, se sallii vain 3-napaisen liittimen käytön.Nykyinen koodi sallii erillisen maadoitusjohdon johtamisen piiriä syöttävästä paneelista tai haaroituspiirin samasta paneelista.Maaperän lisääminen olisi koodia.
@EdBeal hyvä silmä, ei voi tehdä tätä uudisrakentamisen lol ...
Ed Beal
2020-05-05 23:18:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Itsestään maadoittaminen ei ole ongelma ja on positiivinen. Jos haluat tietää, ovatko laatikot maadoitettuja asennuksen jälkeen, kokeile plug in 3 -valotesteriä, jossa on GFCI-testipainike, jos pistokeen testilaitteen testipainike toimii, laatikot ovat maadoitettuja, jos se ei toimi, mutta testin nollaus GFCI-töissä laatikot eivät ole maadoitettuja. 2-johdin on edelleen laillinen ja koodi ei vaadi päivityksiä, mutta se on hyvä idea kylpyhuoneissa ja tiskialtaiden ympärillä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...