Kysymys:
Resurssi nykyisten kodinrakennuskustannusten rakentamiseen?
DA01
2011-07-06 03:01:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olemme aikeissa siirtää useita osavaltioita pois ja olemme aloittaneet talojen metsästysprosessin. Olemme siirtymässä alueelle, jolla, kuten useimmilla Yhdysvalloissa, on näkynyt asumiskustannussäiliö, vaikka se on pieni erillisalue, jolla on suhteellisen korkeat kustannukset kodeissa sijainnin vuoksi (jopa 40 mailin päässä).

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että myös rakennuskustannukset nousevat ja että meillä voi olla järkevää harkita myös talon rakentamista.

Onko siellä resursseja, jotka auttavat pallokentän tontilla hinnat uudisrakentamisen alueella? Jotain Zillowin kaltaista, mutta äskettäin myytyjen kustannusten sijaan, hiljattain rakennettu? Mahdollisuus nähdä joitain viimeaikaisia ​​rakennuskustannuksia olisi hyvä tapa sitoa se kotikustannuksiin nähdäkseen, pitäisikö sen jotain jatkaa meidän (jota tiedän sisältävän tonnia muita muuttujia ... maa, perustus, viemäri, sähkö, kaasu, luvat, arkkitehti jne. jne. jne.)

Kun aikoinaan rakensin, aiemmin oli lon g-yhtälö - silloin tiesit, että jos haluat rakentaa 100m neliömetrin talon yksikerroksisen, se maksaa esimerkiksi 1500USD / metri .. mutta en tiedä mistä löydän yhtälön.n
Kolme vastused:
Frostbeard
2011-07-13 07:54:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Aikaisempana rakennusarvioijana ehdotan, että otat yhteyttä rakennustarvikeliikkeen urakoitsijoiden myyntiosastoon alueella, jolle harkitset rakentamista. Melko usein siellä olevilla arvioijilla on pallopaikan "neliömetriä" hinta materiaaleille, ja heillä voi olla käsitys myös pallopaikan työvoiman hinnasta. He voivat todennäköisesti viitata sinut myös arvostettuihin rakentajiin.

Siitä huolimatta muuttujia on todellakin aivan liian paljon, jotta tällainen pallopark-estimaatti olisi lainkaan hyödyllinen. Voit saada talon lukittumaan melko edullisesti, mutta loppukustannukset todella määrittelevät viimeistelytyöt. Kaunien metallilaattojen kustannukset ovat paljon enemmän kuin 20 vuoden asfaltti-vyöruusut, ja vinyyli-sivuraiteen kustannukset ovat paljon vähemmän kuin kivi, esimerkkeinä.

Saadaksesi kaikenlainen tarkkuus arviossa, sinulla on oltava joukko suunnitelmia ja sinun on päätettävä mitä haluat tarkalleen viimeistelyn, maan, laitteiden jne. suhteen. Kaikki, mikä on ujo, on oikeastaan ​​vain menossa vetää numeroita tyhjästä.

Mike Perry
2011-07-06 06:59:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on Wall Street Journal -artikkeli (julkaistu vuonna 2007, antoi sille ehkä hieman päivätyn, mutta sen pitäisi silti olla riittävän ajankohtainen, jotta saat käyttökelpoisen pallokentän kuvan), joka sisältää hyödyllisiä linkkejä, joiden pitäisi olla hyödyllisiä laskettaessa oman kodin rakentamisen kustannukset:

Tässä on toinen linkki, joka sisältää joitain hyödyllistä tietoa:

Walker
2011-07-13 16:30:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet Isossa-Britanniassa, hanki itsellesi kopio " The Housebuilder's Bible" -sivustosta. Se sisältää paljon hyödyllisiä laskentataulukoita. (Amazonissa on aivan liian helppoa ostaa kirjasta vanha versio, koska Amazon ei poista vanhentuneita kopioita verkkosivustoltaan, joten ole varovainen.)

Myös lue kirjoittajan (Mark Brinkley) blogi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...