Kysymys:
Onko vanhoilla kahdella piikkipistokkeella linjan / kuormituksen erotus?
spicecat
2018-10-29 11:37:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on vanhempi koti (1959), jonka parissa työskentelen kahden kaksinapaisen pistorasian korvaamiseksi GFCI: llä (maadoittamaton). Kun avasin tämän 2-napaisen pistorasian, löysin jotain, jota en ymmärrä.

Musta (oletettu kuuma) on kytketty siihen, mitä odotan olevan linjaterminaali, kun taas valkoinen (oletettu) neutraali) on kytketty siihen, mitä odotan olevan kuorma-terminaali. Olen liittänyt kuvia.

Miksi tämä tehdään? Onko se edellisen sähköasentajan / omistajan virhe? Onko se suurempaa vaaraa kuin jo olemassa olevat kaksinapaiset ulostulot?

Huomasin, että liittimien alla oleva metallilevy on yksi levy, joka yhdistää tehokkaasti molemmat liittimet (näet tämän liitteenä olevasta kuvasta musta johto), tarkoittako tämä sitä, että vanhoissa kaksinapaisissa pistorasioissa (tai ainakin tässä) ei ole linjan / kuormituksen käsitettä?

hot/black side neutral/white side

Kaksi vastused:
Harper - Reinstate Monica
2018-10-29 12:12:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Normaaleissa astioissa ei ole viivaa ja kuormaa. Se ei ole asia. Tämä käsite liittyy vain GFCI: hin ja AFCI: hin, joissa "Load" tarjoaa suojatun vyöhykkeen muille (asianmukaisesti johdotetuille) pistorasioille.

Minkä tahansa vuosikertaisen tavallisessa astiassa kaksoissivuruuvit ovat yksinkertaisesti kätevä liitosominaisuus , jonka avulla kaksi johtoa voidaan liittää toisiinsa ja myös liittimeen.

Se on kompaktimpi kuin esimerkiksi 3-johtiminen letti. Olet tervetullut käyttämään sitä, punosta tai mitä tahansa haluamaasi liitosmenetelmää. Kaikki tekevät täsmälleen saman asian ja ovat keskenään vaihdettavissa. *

Uudemmissa astioissa voit poistaa "kätevän liitosominaisuuden" ja vaihtaa sen kykyyn syöttää kukin liitäntä itsenäisesti. Tämä tapahtuu rikkomalla erityiset "kielekkeet", jotka yhdistävät ruuvit yhteen. Kun vaihdat astioita, sinun on tarkistettava, onko kieleke rikki, se on virhe # 1.


* Muutamat tilanteet, kuten MWBC, edellyttävät punosta tai muuta järjestelmää, jonka avulla voit irrottaa astian rikkomatta syöttöjohtoa myötävirtaan. Tällöin astian käyttö jatkoksena on kielletty.

Vaikka molempien liittimien käyttö kummallakin puolella on pienempää kuin letkun käyttö ja on sähköisesti vastaava, letkun avulla voit poistaa / vaihtaa laitteen (tässä tapauksessa pistorasian) häiritsemättä mitään piiriä alavirtaan.Uskon, että letit eivät ole pelkästään hyviä käytäntöjä, mutta ne edellyttävät koodia, ainakin joillakin lainkäyttöalueilla.
Lisään vain: "se ei ole asia" tarkoittaa, että piirikaaviossa * kaikki * kaksi liitettyä asiaa, ilman jotain niiden välillä, ovat aina samalla jännitteellä.(On joitain poikkeuksia, kuten jos johtoa on hyvin pitkiä, mutta täällä ei ole aihetta.)
DoxyLover
2018-10-29 11:50:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Linja- / kuormitusliittimet ovat vain GFCI-lähtöissä, ei tavanomaisissa lähtöissä, 2 tai 3 piikkiä. Tavanomaisissa duplex-lähtöissä toinen puoli on kuuma ja toinen neutraali. Syynä kahdelle ruuville kummallakin puolella on mahdollisuus erottaa kaksi ulostuloa, tyypillisesti vain yksi kytketty. Sinun näyttää olevan kiinteä levy niiden välillä, mutta useimmissa on metallinen kieleke, joka yhdistää ylä- ja alaosan. Välilehden / hyppääjän rikkominen antaa heille mahdollisuuden eristää.

Jos et ole varma näkemästäsi, suosittelen lopettamaan tekemäsi ja hankkimalla jonkin verran koulutusta tai palkkaamalla ammattilainen tekemään työtä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...