Kysymys:
Kuinka poraan tarkkaan syvyyteen käsiporalla?
Naftuli Kay
2013-09-13 21:45:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Poraan reikiä 4 "x4": een magneettien asettamiseksi niihin. Magneetit ovat 1/8 "syviä ja haluaisin asentaa ne tasaisesti puun pinnan kanssa. Minulla on vain Ryobi-akkuporakone ja kärkisarjani.

Kuinka poraan vain tiettyyn syvyyteen puuhun? Porapuristimen käyttö olisi hienoa, mutta minulla ei ole rahaa tai tilaa sellaisen sijoittamiseen tällä hetkellä.

Joten haluat porata reikiä, jotka ovat 1/8 "syviä siten, että magneettien istuin huuhtoutuu. Tämä matala syvyys edellyttää tarkkuutta, joka riippuu reiän pohjan kunnosta. Jopa kehäpistepalat jättävät ruosteen (sisään tarkka pohja), etenkin havupuissa, kuten 4x4-moottorisi. ----- Mikä on halkaisija? Kuinka monta? Kuinka kauas toisistaan? En tiedä vastauksia, olen taipuvainen ajattelemaan, että reititin on paras työkalusi tavalla tai toisella , ehkä reitittämällä muutamia 1/8 "syviä uria, joista kukin pitää useita magneetteja.
Onko sinulla Forstner-bittiä, jota käytät tähän? Jos ei, suosittelen, että hankit sellaisen; yhden käyttäminen varmistaa, että reiän pohja on tasainen, mitä et voi tehdä tavallisella kierreporalla.
Miksi sillä on merkitystä, jos se on liian syvä, olisitko varovainen, ettet voisi liimata niitä sisään? Pidä sitten huuhteluna. Voit leikata poranterän, jotta se tulee ulos vain istukasta haluttuun pituuteen
Sen sijaan, että syvyys olisi täydellinen, poraan reiät hieman syvälle ja täytän sitten tiivisteellä, kitillä tai liimalla, jonka voit puristaa reikästä, kun painat magneettia. Paina magneettia, kunnes se on täysin huuhtoutunut, ja pyyhi ylimääräinen, kun olet valmis.
Kaksi vastused:
Tester101
2013-09-13 21:47:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kotitekoiset pysähdykset

Kierrä vähän teippiä kärjen ympärille merkitäksesi haluamasi syvyyden. Poraa sitten reiät varovasti ja pysähdy, kun olet päässyt nauhalle.

enter image description here

Olen nähnyt tämän myös tekemällä vähän langalla.

enter image description here

VAROITUS: Johdon kääriminen väärään suuntaan voi johtaa omaisuusvahinkoihin, loukkaantumisiin ja kuolemaan.

Myymälän ostamat pysäkit

Tai voit ostaa poran pysäyttimen.

enter image description here

Mitkä ovat myös saatavilla muovina

enter image description here

Kannettava porausopas

Saatavilla on myös kannettavia porausohjaimia.

enter image description here

Yritin yhtä näistä ja se oli täydellistä paskaa, joten en suositteli sitä. Mittarilukema voi kuitenkin vaihdella, joten kokeile sitä jos haluat.

Hyväksy porausopasta koskeva totuus. Niin paljon peliä laakerissa, että oli mahdotonta lyödä tarkalleen haluttua lähtökohtaa. Vapaakätinen oli parannus.
yli muutaman reiän kohdalla ne ovat alttiita epäonnistumaan ja epäonnistumaan väärin (liian syvälle reikään). Tarvitaan lyhyt puu, esimerkiksi 1x1, joka työntyy istukan leukoja vasten ja jättää oikean määrän poranterää paljaaksi.
RedGrittyBrick
2013-09-14 02:39:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joissakin poroissa on syvyysrajoitin toissijaisessa kahvassa.

enter image description here

Jotkut poraa reiän korkin läpi viinipullosta (tai vastaavasta tapista) ja leikkaa niin, että se jättää halutun porauksen ulkonemaan.

+1 viinipullokorkkiideolle. Mutta ... jos joudut viimeistelemään pullon viiniä ennen kuin voit viedä korkin, suosittelen, että reiän poraus siirretään seuraavaan päivään.
+1, unohdin täysin poramoottorin kiinnittimet.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...