Kysymys:
Miksi valaisin olisi yhteensopimaton himmenninkytkimien kanssa?
TACHEON
2019-01-17 23:23:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Harkitsen Aero Pure AP80-RVL: n ostamista, joka on upotettu kylpyhuoneen valo- / poistoilmapuhaltimen yhdistelmä. Minulle on tärkeää, että voin käyttää himmennintä valokytkimellä, mutta tämän laitteen asennusohjeissa sanotaan nimenomaan, ettei sitä käytetä.

Käytä tuuletinta virtakytkimellä. . Katso lisätietoja kohdasta ”Kytke johdot”. Kosteuden säätöä ja tuuletinta voidaan käyttää erikseen. Voidaan käyttää kaksoiskytkettävän kytkimen kanssa tuulettimen / valon ohjaukseen. Älä käytä himmennyskytkintä kosteuden säätimen tai valon käyttämiseen.

Tarkistin lisätietoja "Yhdistä johdotus" -kohdasta, kuten yllä olevassa lainauksessa mainitaan, mutta lisätietoja ei ole noin himmenninkytkimistä. Teksti-haun tekeminen muualle asennusoppaasta ei tuota viitteitä himmenninkytkimistä.

Ymmärrän, miksi himmenninkytkintä ei voi asentaa puhaltimen / kosteuden ohjaukseen, mutta valaisimiin I oletti aina, että se oli vain polttimo ja onko himmenninkytkin yhteensopiva polttimon kanssa (LED-lampun tapauksessa), mikä päätti, voitko asentaa himmenninkytkimen. Tämä johtaa minut kahteen seuraavaan kysymykseen:

  1. Miksi itse valaisin ei ole yhteensopiva himmenninkytkimen kanssa tai miksi valmistaja sanoisi, ettei himmennintä käytetä?
  2. Olisinko vaarassa, kuten vaurioittaa laitetta, aiheuttaa tulipalon jne., jos menisin asennusohjeiden vastaisesti ja laitan himmentimen valoon joka tapauksessa?
Onko mahdollista, että valoa ohjataan elektronisesti?
@HotLicks Minulla ei todellakaan ole mitään tapaa tietää tässä vaiheessa.En löydä mitään tietoja valmistajan saatavilla olevista asiakirjoista.Menin eteenpäin ja tilasin muutaman näistä valoista kokeilemaan niitä;Onko minulle tapa havaita jotain tällaista, jos avaan yhden heistä?
Kolme vastused:
Machavity
2019-01-18 00:22:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras selitys, jonka voin ajatella, on se, että monet kompaktit loistelamput (CFL) ja LED-lamput eivät ole yhteensopivia himmentimien kanssa. Syy siihen, miksi

ei-himmennettäviä CFL-levyjä ei voida eikä pidä koskaan käyttää himmenninkytkimien kanssa.

ja

Yleisemmin sanottuna useimmat modernit himmenninkytkimet toimivat olennaisesti samalla tavalla kuin jos sytyttäisit valon todella ja todella nopeasti (noin 100 kertaa sekunnissa). (snip)/ , ja he voivat tosiasiallisesti kuluttaa jopa viisinkertaisen virran kuin silloin, kun heitä ei ole kytketty himmentimeen (ja silloin himmennin on asetettu maksimiin). Tämä ylikuumenee polttimoa ja voi todella aiheuttaa sen syttymisen tuleen. Huonoja uutisia.

Valaisimessa on GU24-pohja (ei-vakio), joka rajoittaa entisestään sipulivalikoimaasi (kuten lähikaupassasi voi olla vain himmennämättömiä lamppuja). Joten sen sijaan, että ottaisivat vastuun mahdollisesta palovaarasta, he vain kertovat, ettet käytä himmennintä lainkaan valoon.

Teoriassa sinun pitäisi pystyä kiinnittämään CFL / LED-ystävällinen himmennä vain valoon ja asenna himmennettävä GU24-lamppu, mutta varo, että vastuun tekeminen on yksin sinun.

En ollut tutkinut lampun kantaa, ennen kuin mainitsit sen.Tutkiessasi sitä kuitenkin sanotaan "ENERY STAR -yhteensopiva käytettäessä GU24-pakettia. (GU24-paketti ei sisälly.)" Muuten PAR30 / PAR30L / BR30-lamppu sopii.Nopea haku antaa minulle himmennettävät LED BR30 -lamput. Epäilen kuitenkin samaa, mitä sinä ja Isherwood sanotte: Vastuu / CYA.
@TACHEON Perustin GU24-pohjan [PDF-käyttöoppaaseen] (https://aeropurefans.com/wp-content/uploads/2017/08/Installation-Manual-AP80-RVL-and-AP80H-RVL.pdf), joka sanoiniin se oli.Joko niin, voit ostaa himmennettäviä GU24-lamppuja, ne eivät vain ole yhtä yleisiä kuin PAR30 / ruuvipohja
isherwood
2019-01-18 00:23:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletan, että se on kattolevyn CYA-lausunto lueteltujen lamppuvaihtoehtojen vuoksi. Käyttäjä voi tahattomasti yrittää himmentää CFL-lamppua tai muuta himmennettyä lamppua ja ylittää yksikön lämpötiedot. Olettaen, että valopiiri on täysin eristetty tuulettimesta jne. ja käytät himmennettäviä lamppuja, jatkan todennäköisesti suunnitelmallasi.

Harper - Reinstate Monica
2019-01-18 04:12:43 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tuotetestaus, luettelointi ja ohjeet

NEC: n kuudessa ensimmäisessä kappaleessa on 110.2: Laitteet on hyväksyttävä ja 110.3 se on asennettava sen merkintöjen ja ohjeiden mukaisesti. Mitä siinä on?

Hyväksyntä on yleensä Underwriters Laboratories tai muu kansallisesti tunnustettu testauslaboratorio. Valmistaja toimittaa tuotteen, etiketit ja ohjeet. Laboratorio testaa sen merkintöjen ja ohjeiden mukaisesti .

Jos menet, kuten ystävällisesti sanomme, "off-label" - olet villissä lännessä. Kukaan ei tiedä mitä tapahtuu, jos käytät laitetta tällä tavalla. Tämä tarkoittaa

  • se ei välttämättä toimi.
  • Yritys ei ole vastuussa käytöstä, ts. mitätöi takuun.
  • Jos ongelmia ilmenee ja turvatarkastaja yhdistää sen väärään soveltamiseen, asunnon omistaja / palovakuutus voi kieltäytyä kattamasta ja jättää sinut itse rahoittamaan seuraukset.

Tässä tapauksessa , En löytänyt mitään himmentimien kieltoa tuotteen markkinoinnista ja ohjeista, jotka näyttävät kuvaavan hehkulampuille tehtyä valaisinta ja ottavan Edison-pistorasian LED: n vain jälkikäteen. Huomaa, että kuvailemani valaisin ei voi noudattaa nykyaikaisia ​​rakennusmääräyksiä, ellei sitä käytetä liiketunnistimen kanssa . Joten epäilen, että olet tekemisissä modifikaation kanssa siitä valaisimesta, joka on joko kytketty vain LED: iin tai jolla on sisäänrakennettu langallinen LED. Tällöin himmentimien kielto on kohtuullinen.

Himmentimet eivät ole taikuutta. Ne eivät ole vastus- tai variaattipohjaisia. He tekevät melko outoa aaltomuodostusta, jotta himmennin olisi mahdollisimman halpa rakentaa 1970-luvun piitekniikalla hyödyntäen hehkulamppujen ainutlaatuista käyttäytymistä. Nyt he rakentavat CFL- ja LED-lamppuja, joissa on mikrokontrolleri, joka analysoi 70: n aaltomuodon ja purkaa sen himmennyskomennoksi CFL: lle tai LEDille. Joten nyt olemme jumissa tuon himmennysmenetelmän kanssa lopullisesti. Jos vain olisimme löytäneet toisen järjestelmän, kuten kaupallisen himmennyksen käyttämän 0-10 V: n signaalin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...