Kysymys:
Mikä kangas on astianpesukoneeni ympärillä ja tarvitsenko sitä?
David says Reinstate Monica
2015-08-02 23:01:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on pieni virheongelma keittiössäni, joten tänään teen suuren siivouksen. Olen päässyt astianpesukoneelleni ja odotetusti siellä on paljon vikoja. Huomasin, että se oli kääritty suureen kankaaseen, ja tuo asia oli melko ikävä ja saastunut, joten olen heittänyt sen pois.

Mutta tiskikoneeni ei tunnu käyttävän sitä suoraan. Onko se tarpeellista? Pitääkö minun mennä ulos ostamaan uusi, ennen kuin käytän astianpesukonetta uudelleen vai voinko elää ilman sitä?

Niall on oikeassa aikomuksessaan. Käytännössä se on kätevä pesimateriaalien tarjonta, joka on kätevästi alttiina tiskiesi alla olevalle tilalle, joka ei yleensä ole niin hyvin suljettu, ettei mikään löydä sitä pesään. Tai sitä voidaan pitää kyynisemmin astianpesukoneiden suunnitellun vanhentumisena.
üks vastaus:
Niall C.
2015-08-02 23:41:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sitä kutsutaan eristyshuopaksi ja sen päätarkoitus on vaimentaa käytön aikana syntyvää melua. Koska se on yleensä valmistettu lasikuidusta, se tarjoaa myös jonkin verran lämmöneristystä.

Et tarvitse sitä, mutta todennäköisesti ylimääräinen melu on ärsyttävää. Kokeile astianpesukonetta ilman sitä, ja jos et pysty elämään melun kanssa, vaihda se.

Ja myös (luulisin) säilyttää pesuveden lämpö syklin aikana.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...