Kysymys:
Voinko vaihtaa yhden pinottavan pesukone / kuivausrumpuyksikön yksiköistä?
Denise
2014-09-08 20:23:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Meillä on kaksi erillistä yksikköä, ja aluslaatta on vaihdettava, mutta ei kuivausrumpua. Yhdessä kodinkonekaupassa sanottiin, että minun on ostettava sekä pesukone että kuivain / kaksi uutta laitetta. Jos mitat ovat samat tai kun pesukone on suurempi kuin kuivausrumpu, onko minun syytä ostaa uusi kuivain? Pystytkö sekoittamaan tuotemerkkejä vai etkö viisasta?

Riippuu siitä, kuinka luova olet. Olen tehnyt sen hyllyllä, vanhempani ovat tehneet sen räätälöidyllä kannattimella. Joten se voidaan tehdä. "Sinun on ostettava pari" on puhdasta myyntiä, joka on päällystetty maukkaalla liemellä, jolla ei tarkoituksella ole standardia, jotta he voivat helposti vaihtaa toisiaan yrittäessään myydä sinulle kuivausrumpua, jota et tarvitse.
Kauppa ei todennäköisesti halunnut hajottaa käsillä olevaa sarjaa. Täysin ymmärrettävää ei kuitenkaan ole, jos et tarjoa tilaamista sinulle.
Kuusi vastused:
gbronner
2014-09-08 20:27:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitset kannattimen, jotta kuivuri voidaan asentaa pesukoneeseen. Kiinnitysreiät ovat epätyypillisiä, joten sinun on joko varmistettava, että valmistaja (t) tekee tällaisen kannattimen, valmistaa sellaisen itse (tai hankki jonkun tekemän) tai asenna hylly kaappiin ja liu'uta kuivausrumpu tai muuten tue kuivausrumpua käyttämättä aluslevyä.

Mazura
2014-09-09 03:27:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, jos siinä on 'pinottavia' eikä 'pinottuja' (yksi yksikkö).

Etsi mallinumero kannen / oven alta / takaa ja tilaa se vaihdettavaksi. Jos asut Yhdysvalloissa, suosittelen ABT.

Tee muuten kotitehtävät, jotka vastaavat vanhojen ja uusien asennusohjeiden asennusohjeita (onnea) tai ole valmis tehdä kenttämuutoksia sekoitettuun sarjaan.

TheJAT
2014-12-19 19:30:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pinoimme Kenmore Elite -kuivurin uuden Samsung-aluslevyn päälle käyttäen 2 "leveää teollista lujuutta koskevaa tarranauhaa. Sopii täydellisesti ilman kiinnikkeitä eikä se mene mihinkään.

Manoj R
2017-06-08 07:25:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pystyin pinottamaan yhteensopimattomia Samsung Washer and Dryer -malleja. Aluslevy rikki ja toimme uuden Samsungin pesurin WF42H5000. Vanhempi Samsungin kuivausrumpumalli on DV206AES / XAC. Samsungin mukaan uusi aluslaatta WF42H5000 oli pinottavissa vain suhteellisen uuteen kuivainmalliin DV42H5000EW / AC. Mutta emme olleet tyytyväisiä uuden kuivausrummun ostamiseen, koska vanha kuivausrumpu toimi hyvin. Näin teimme:

  1. Uusi Samsungin aluslevy WF42H5000 tulee pinnalle. Pinoi vanhan kuivausrummun sen päälle.

  2. Käytetty vanha (joka oli jo olemassa edellisessä kokoonpanossa) pinoamissarja. En tiedä sen nimeä.

    . Siinä kaikki, olimme valmiit.
  3. Aluslevy käy ongelmitta, ilman tärinää. Se toimii normaalisti.

  4. Varmista, että sekä pesukoneen että kuivausrummun leveys on sama, useimmissa tapauksissa se on sama, sanotaan 27 tuumaa.

  5. Suurin ennakoimamme ongelma oli se, kuinka teräskannattimet tulevat oikeaan uraan, mutta kätevä mies saavutti tämän, kun hän porasi / porasi sopivia uria uuteen aluslevyyn kuivausrummun teräskannattimien sovittamiseksi.

JR B.
2017-11-12 02:31:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen juuri asettanut LG-kuivausrummun Whirlpool Duet -pesukoneeseen, joka meillä oli. Leikkain 5/8 "paksun neliömäisen vanerikappaleen, joka oli mitoitettu aluslevyn pinnan tarkkaan kokoon, porasin 4 reikää kuivausrummun jalkojen tarkkaan kokoon. & sääti jokaisen jalan tarkkaan mittaan tasolle, jotta ne sopivat Varmistain, että testasin sopivuuden ennen kerroksen asentamista aluslevyn päälle 6 arkkiruuvilla aluslevyjen uritetuissa reunoissa, nostin kuivausrummun &, jonka se asetti oikein paikalleen Maalasin myös vanerin valkoiseksi &iksi, jota tuskin näkyy. Kiinnitin nämä kaksi yhdessä 4- 1 "X 3" X 1/8 "alumiinilevyjen 2 kanssa kummallakin puolella. Se on kaikki putkiasennettava. & tasoitetaan lopulta. onnea.

Gerry C
2018-07-12 19:31:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Pinoin äskettäin vanhan Frigidaire-kuivausrummun (27 leveä x 25 syvä) uuden LG-aluslevyn (27 leveä x 29 syvä) päälle. Leikasin koon palan vanhan vaahtomuovimatkan ja laitoin sen aluslevyn päälle. Sijoita kuivausrumpu päälle ja toivon, että painovoima ja kitka riittävät pitämään ne yhdessä.
Tämä yhdistelmä on ollut paikallaan viikon ajan kovassa käytössä ja kuivausrumpu ei ole liikkunut millimetriä . Myönnetään, että uusi aluslaatta on erittäin tasainen linkousjaksonsa aikana. Yhdistelmän kotelo on melko tiukka (kaiken palauttaminen paikoilleen ja yhdistäminen on toinen tarina - kiitos hyvästä laihasta 9-vuotiaalle). Joka tapauksessa, mielestäni ainoa tapa, jolla kuivausrumpu voisi liikkua ja pudota, olisi eteenpäin. Jos tapahtuu merkittävää liikettä, lupaan tulla tänne ja antaa päivityksen. Jos et kuule minulta, oleta, että kaikki on hunky dory.

Vaatii vain yhden pudotuksen vakavan vahingon aiheuttamiseksi tai loukkaantumiseksi.Minulla on ollut pesukone tai kuivausrumpu kävellä vähän kuorman tyypistä riippuen.Niitä ei ole pinottu tällä hetkellä.Kun ne oli pinottu, ne olivat kunnolla kiinni.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...