Kysymys:
Mitkä ovat oireet, kun yksi sähkölämmittimen elementeistä menee kaputiksi?
Jay
2011-01-08 10:08:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Epäilen, että jokin on mennyt pieleen sähköisen vedenlämmittimen kanssa.

Saamme kyllästettyä vettä, mutta se ei näytä kestävän niin kauan kuin ennen. Epäilyt herättävät edelleen, koska eräänä päivänä vedenlämmittimen katkaisijat olivat lauenneet.

Osoittaako tämä jonkin elementin vikaantumista vai antaako se meille vain haaleaa vettä?

päivitys

2 päivää tämän kysymyksen esittämisen jälkeen katkaisija lauennut uudelleen, ja tällä kertaa nollaus ei saanut kuumaa vettä virtaamaan uudelleen.

Tein koko testausmenetelmän elementeille ja termostaateille. Molemmat elementit olivat ehdottomasti huonoja, joten tyhjennin säiliön (se auttoi käyttämään pumppua sadetynnyreistäni), menin sitten rautakauppaan ja löysin täydellisen sarjan, jossa oli 2 elementtiä ja termostaattia 32 dollaria USD, joten menin eteenpäin ja vaihdoin kaikki. Ostin myös erityisen jakoavaintyökalun ruuvattavien elementtien poistamiseksi, koska se oli helpompaa kuin löytää 1 1/2 tuuman hylsy ja halvempi kuin ostaa sopivan avaimen.

All-in-all , suhteellisen nopea ja edullinen korjaus.

Kolme vastused:
shirlock homes
2011-01-08 18:29:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näyttää siltä, ​​että olet arvioinnin kanssa oikealla tiellä. Useimmissa sähköisissä vedenlämmittimissä on kaksi termostaattia, yksi ohjaa säiliön pääelementtiä ja toinen nopeaa palautuselementtiä. Verkossa tai This Old House -sivustolla on useita erittäin hyödyllisiä testimenettelyjä. Testin perusteet ovat hyvin yksinkertaisia, jos sinulla on tietoa voltin / ohmin mittarin käytöstä. (VOM) Varmista ehdottomasti, että lämmittimen katkaisija ja virta on pois päältä, ennen kuin yrität mitään OHM-mittauksia elementeille. Tarkastat termostaattien asianmukaisen toiminnan. Tämä tehdään yleensä virran ollessa päällä (220 VAC), mikä voi olla vaarallista, jos se ei ole pätevä testaamaan jännitteisiä piirejä voltimittarilla. Pohjimmiltaan tarkista ensin jokaisen termostaatin 220 voltin tulo. Kun vedät säiliön kuumaa vettä korvaamalla sen kylmällä vedellä, termostaattien lähtöreleet (vain kaksinapainen kytkin testausta varten) sulkeutuvat ja asettavat 220 VAC: n lähtöliittimiin elementteihin. Voit myös yksinkertaisesti nostaa termostaattien lämpötilaa ja tarkistaa lähdöt, kun pyydät nyt kuumempaa vettä. Olettaen, että tarkistat termostaattien asianmukaisen toiminnan, seuraava vaihe on elementtien resistanssin tarkistaminen ohmimittarilla. Varmista, että virta on pois päältä . Irrota lähtöjohdot termostaateista ja mittaa kunkin elementin ohmit. Tehdasominaisuuksien tunteminen on erittäin hyödyllistä, mutta erittäin korkea lukema tai "0" -luku osoittaa huonon elementin. Yritän löytää hyvän linkin ja lähettää sen kommenttiosaan sinulle, mutta hyvä menettely on helppo löytää, kuten edellä todettiin. http://homerepair.about.com/od/plumbingrepair/ss/element_replace .htm

Stavr00
2017-10-21 20:55:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitatun vastuksen tulisi olla noin 13 ohmia 4500 W / 240 V: n elementillä.

  V * V 240V * 240VR = ----- = --------- - = 12,8Ω P 4500W  
Tervetuloa Kodinparannuksiin. Johdettu vastus on oikea, mutta kaava on väärä. Vastus on yhtä suuri kuin jännite jaettuna teholla. (Muokattu.)
Harper - Reinstate Monica
2017-10-26 00:30:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vedenlämmittimen elementit epäonnistuvat kahdella tavalla. He epäonnistuvat auki , jolloin he vain lakkaavat toimimasta. Se on tavallinen tila. Tai ne epäonnistuvat oikosulussa , mikä tarkoittaa, että virta ohittaa osan tai kaikki vastuksen, virtaa enemmän virtaa ja yleensä laukaisee katkaisijan.

Kaikissa osissa oleva aukko ei tarkoita kuumaa vettä.

Joidenkin elementtien aukiolo tarkoittaa, että lämminvesivaraaja saavuttaa edelleen täydellisen lämpötilan, mutta toipuminen kestää kauemmin.

Yhdessä tapauksessa kaverilla oli ongelma, johon hän ei voinut toimittaa 240V hänen lämminvesivaraajaan. Neuvoimme häntä liittämään 120V sen sijaan. Puolijännite on yhtä suuri kuin puolivirta on 1/4 hyötytehoa, joten 4-5 kertaa palautumisaika, mutta se toimi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...