Kysymys:
Asennettiinko tämä koodaamaan ja onko se edelleen koodattu?
FreeMan
2020-07-11 05:55:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vuonna 1995 sähköasentaja, joka oli myös perheen ystävä, auttoi minua asentamalla alipaneelin autotallini. Hän napautti syöttökaapelia suoraan pääkotelon pääkorvakkeisiin ja juoksi ne virtakatkaisijaan ryömintätilassa ja sitten ulos autotallin paneeliin. Hän toimitti kaiken laitteiston ja kaapeloinnin jäännöksinä muista tekemistään töistä (hän ​​työskenteli tuolloin alueen suuressa kaupallisessa sähköyhtiössä), joten en varmaankaan valittanut mistä tahansa hänen toimittamastaan ​​työstä tai työstä teki.

Tietäen sen, minkä tiedän nyt, olen kuitenkin varma, että tämä asennus ei täytä nykyistä koodia, enkä ole varma, että se vastasi koodia myöskään. Koska suunnittelemme pientä kahden kylpyhuoneen lisäystä ensi kesäksi, yritän valmistautua tarvittaviin sähkötöihin.

Täyttikö tämä asennus koodin 1995 ja täyttääkö se koodin edelleen?

Pääpaneeli: enter image description here

Tämä paneeli on täysin täynnä: enter image description here Meillä on kaasukattila, joten 120v / 20a puhaltimen & elektroniikan käyttämiseksi.

Pääpaneelin kohdat koskettavat alipaneelia: enter image description here kaksi pienempää johtoa edessä ovat alipaneelin hanat. Virta oli edelleen päällä talossa - seisin hyvin 2x4: n kädessä joka tapauksessa.

Paneelin maadoitus ja neutraalit hanat alipaneeliin: enter image description here Olen varma, että joku huutaa kaikki sekoittuneet perusteet ja neutraalit. Näin löysin laatikon ensimmäisen kerran, kun avasin sen, ja näin hän napautti niitä, kun lisäsi ne.

Kaapeli: enter image description here

Katkaisukytkin indeksointitilassa suoraan pääpaneelin alapuolella eikä läheskään indeksointitilan pääsyä: enter image description here Kyllä, siinä lukee "Lime Agitator". Mainitsinko, että hän toimitti kaiken ilmaiseksi muiden työpaikkojen jäännöksinä? Tämän katkaisukytkimen sijainti on tärkein asia, jonka kyseenalaistan laillisuuden.

Kytkintarra : enter image description here

Katkaisukytkimen sisäpuoli: enter image description here

Sulakkeen etiketti: enter image description here Toinen kamera ei keskittynyt. Käännin kameran ylösalaisin kiertääksesi tarran sivun, et ole hullu. Onko tämä 30 ampeerin sulake (FRS-R-30)?

Autotallin paneeli: enter image description here Tämä paneeli on nyt myös täynnä.

Tiedän, että kun teemme lisäyksen, meidän on korvattava autotallin alipaneeli jollakin paljon suuremmalla (tiedän, vähintään 30 tilaa, luultavasti 40) kuin tämä pieni QO-laatikko.

Melko varma, että tällaista ** johtoa ** ei voida käyttää ** kaapelina ** muiden ongelmien ohella ...
Voitteko lähettää valokuvia jäljellä olevasta tarrasta pääpaneeliin?
@ThreePhaseEel-valokuvat päivitetään pyydettäessä.
Ehdottomasti sellainen kysymys, johon tämä sivusto luotiin.
Kiitos, @A.I.Breveleri!Teen mitä pystyn.:)
Kaksi vastused:
Harper - Reinstate Monica
2020-07-11 08:47:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joo, se on sotku kunnossa. Neutraalin ja maan yhdistäminen pääpaneelissa ei kuitenkaan ole väärin.

  • Ensinnäkin 60A-johdon ongelma on täysin suojaamaton, koska se on mittarissa pääkatkaisijan puolella. Jos kaapeli ottaisi naulan tai jotain, se voisi virrata jopa 10KA eikä mikään laukaisisi. Ei mitään. Huoltopisara hehku kirsikanpunaisena, mutta tämä 6/4-naru hehkuttaa kirsikanpunaista ensin ja sytyttää rakennuksen tuleen.

Rakennukset ottavat lasketun riskin palvelun sisäänkäynti sääpäästä mittariin pääkatkaisijaan. Mutta suunnittelun mukaan tämä pidetään minimissä. Sähköasentajasi laajensi tämän "logiikan" katkaisukytkimelle, mikä olisi turhaa asia lukuun ottamatta yllä olevaa ongelmaa.

  • Katkaisijan kaksoisnapautukset. Edellä olevasta huolimatta kahden johtimen kiinnittäminen vain yhdelle listattuun korvakkeeseen on aina valtava ei-ei. Nyt he tekevät kaksinkertaiset korvakkeet ja tekevät myös 3-tyhjät Polaris-liittimet. Syy tehdä niin laillisesti olisi, jos päätät lisätä toisen 60A: n alipaneelin, joka syötetään pois 60A: n alipaneelista. Ensimmäiseen osaan ei tarvitse asentaa 60A: n katkaisijaa; yksinkertaisesti tee ensimmäisen alipaneelin syöttölaite pois.

  • johto käytetään rakennuksen johdotuksen korvikkeena. Gordeaway, että se on naru, on "/ 4", joka on mustavalkoisen punavihreää. Maadoitusjohto lasketaan johtimeksi. Talon johdotuksessa sitä kutsutaan / 3, koska maadoitusjohto on itsestään selvää .

  • Irtikytkimestä puuttuu tietysti sopiva työtila. . mutta kuka välittää? Se lähtee .

Joten miten voimme hyökätä tähän?

Se on Gould-paneeli, mutta se on myös I-T-E, ja heidän suoran linjansa on Siemens. (Kuka sai myös Murray-linjan). Joten Siemensillä kinda on 2 erillistä katkaisijalinjaa, ja näyttää siltä, ​​että heidän Q- tai QP-linjansa pitäisi tehdä se. Toivottavasti paneeliasiantuntijamme ThreePhaseEel tulee ja antaa meille selvän vastauksen.

Olen kuitenkin epäselvä, onko tämä paneeli luokiteltu tandem / duplex / double-stuff katkaisijoille. Ymmärrän, että se on CTL-paneeli, eli vuoden 1966 jälkeiset kaksoiskappaleiden CTL-rajoitukset koskevat sitä. Yleensä kun he hyväksyvät ne, he sanovat niin tai ainakin vihjaavat siihen mallinumerolla, kuten Foo2032bar (eli 20 välilyöntiä 32 piiriä). Emme saa mitään täällä, joten oletetaan pahin, ellei ThreePhaseEel osaa sanoa toisin.

Vanhemmuuden ensimmäinen sääntö on, että et voi tehdä tilanteesta pahempaa . Joten tunnistamme jokaisen piirin, joka palvelee jotain jonka on oltava omistettu piiri tänään . Se on pesutupa, kylpyhuone, keittiö, astianpesukone, hävitys, sisäänrakennettu mikroaaltouuni. Laita punaiset tarrat näiden katkaisijoiden päälle; emme voi käyttää niitä.

Etsi myös kaapeleista punaisia ​​johtoja; jos huomaat tämän, tunnista kaapeli ja seuraa molempia punaisia ​​ja mustia johtimia niiden katkaisijoihin ja punaisiin tarroihin. Nämä ovat MWBC: itä, emme halua sotkea heidän kanssaan, paitsi että olisi hyvä laittaa ne 2-napaiselle katkaisijalle.

Nyt tunnistamme kaksi virtapiiriä, joilla on sama katkaisijan laukaisuarvo (15 tai 20), joka voi olla yhtä mieltä katkaisijasta, koska niitä ei käytetä kovin usein yhdessä tai heillä ei ole paljon kuormaa. Vedä molemmat johdot irti ja kiinnitä ne yhteen katkaisijaan. Tee tämä kahdesti ja meillä on 2 vapaata tilaa.

Asenna 60A 2-napainen katkaisija. Villi arvaukseni on Siemens Q260 ja toivottavasti ThreePhaseEel voi ohjata meitä eteenpäin, mutta todennäköisesti Eaton CL 250 olisi yleinen korvike (mutta vain 50A). Älä käytä Eaton BR: ää, Square D: tä tai GE: tä.

Vedä nyt 6/3 NM-B (Romex) -kaapeli tästä uudesta katkaisijasta alipaneelin pääkorvakkeisiin. Ohita irtikytkin.

Luulen, että se nuolee kaikki ongelmat!

Siemens QP on todellakin oikea katkaisija tälle paneelille
@ThreePhaseEel Luuletko, että kaksoiskappaleet ovat kannattavia tässä paneelissa?Q22050CT tarjoaisi nopean parannuksen, mutta se ei tunnu tulevan 60A: n.
Minun täytyy nähdä lisää paneelin merkinnöistä, jotta voin olla varma, epäilen kuitenkin sitä?
Onko selvää, että lupaa ei ole vedetty eikä tarkastusta tehty?
Kirkkaalta puolelta, muistini mukaan (en ole vielä ottanut paneelin kantta takaisin pois), siellä ei ole MWBC: itä - uskon, että ainoat punaiset johdot ovat tandemkatkaisijoihin ja alipaneeliin.
Vahvistettu, että tämä paneeli ei hyväksy tandemeja - OP aikoo konsolidoida tai lisätä alipaneelin pääpaneeliin löytääkseen tilaa
@FreeMan Joo, selvästi ei.Tai tarkastaja on henkilön appi.(En käytä sukupuolisia pronomineja, anteeksi, koska Monica.)
Kiitos tiedoista, @ThreePhaseEel.Kun olen ajatellut tätä läpi, harkitsen uuden _main_-paneelin lisäämistä kylpyhuoneen lisäykseen ja palvelupudotuksen siirtämistä yhteyden muodostamiseksi siihen ja sitten suorittamaan kaksi nykyistä paneelia tämän ulkopuolisina osina.Tämä on kuitenkin tulevan kysymyksen aihe.
@Harper-ReinstateMonica En syyttää sinua ':( Voin kuitenkin vahvistaa, että _he_ (sähköasentaja) ei ole millään tavalla yhteydessä tarkastajaan. Olen käsitellyt molempia, ja molemmat ovat kiistattomasti miehiä. (TBH, I'' En ole varma, onko sähköasentaja vielä elossa. Tämä oli suunnilleen viimeinen kerta, kun näin hänet ja hän oli tuolloin lähellä eläkeikää ...)
@FreeMan - sisältääkö lisäys * vain * kylpyhuoneita vai onko siinä myös muuta kuin kylpyhuoneen tilaa?Vai ajattelitko laittaa uuden pääpaneelin ulkopuolelle (mitä tekisin, koska uudet palomiehen irrotusvaatimukset ovat vuoden 2020 NEC: ssä)?
@ThreePhaseEel: stä tulee kylpyhuone / vaatehuone, enkä ajatellut tai aikonut laittaa paneelia ulos.Saan palomiehen irtikytkentäidean, mutta näyttää siltä, että naapuruston ruffiaisten on liian helppoa sammuttaa virtaa käytännöllisenä vitsinä ...: /
@FreeMan - voit lukita katkaisijapaneelin kannen ilmaisemaan "ei koskettavaa" ruffilaisille, palomiehet yksinkertaisesti leikkaavat riippulukon
@FreeMan - kylpyhuoneessa tai vaatehuoneessa ei kuitenkaan voi olla paneelia, joten ellei käytävää tai muuta tilaa ole käytettävissä, olet juuttunut asettamaan sen ulkopuolelle, jos haluat siirtää senuusi lisäys
@ThreePhaseEel kiitos tiedoista!Ilmeisesti enemmän ajateltavaa.
JACK
2020-07-11 06:43:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voi poika! kavereilla on kenttäpäivä tämän kanssa. Heti lepakosta, et saa kaksoisjohtaa päätettä, kuten tehtiin ensimmäisessä kuvassasi.

Maadoitusta ja neutraaleja ei tarvitse erottaa toisesta kuvasta, koska se on pääpaneeli .

Katkaisun on oltava tavallista helpommin käytettävissä ja sen on oltava näkyvissä. et voi "metsästää" sitä. Se on yksi kallis sulakekytkin, 600 volttia.

Alarivi, ei koodata silloin, ei koodata nyt.

Neutraalia ja maaperää ei tarvitse erottaa ** pääpaneelissa **, mikä on se kuva "** pääpaneelista ** maa- ja neutraalihanat ** alipaneeliin"
@Ecnerwal suostui.Vaikka se voi olla paras käytäntö erottaa, pääpaneelissa ei tarvitse erottaa maata neutraaleista.Hienoa, että lähetit sen.
Vielä yksi kommentti ... pyhä paska, JACK mainitsi, että et voi kytkeä päätelaitetta kaksoisjohtoon, kuten ensimmäisessä kuvassa näytetään, mutta tosi hyvä, eikö se ole ENNEN pääkatkaisua?$ hit, kuinka sammutat virran rakenteelle nopeasti hätätilanteessa?Indeksoidaanko indeksointitilaan, kun talo oli tulva tai tulipalossa katkaistaksesi toisen syötteen?Entä "napautussäännöt" Tämä on kauhea asennus.Tuo ystävä ei tehnyt OP: n suosiota.Käynnissä 7 tarvitaan suurpuhdistus.
@Ecnerwal Kiitos.Ajattelin, että se oli alipaneeli .... se oli myöhässä.Pysy turvassa Muokattu vastaus.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...