Kysymys:
Onko kaikkien autotallien astioiden oltava GFCI-suojattuja ja 18 tuuman päässä maasta?
justinw
2014-10-29 03:14:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on pari pikakysymystä autotallin myyntipisteistä.

Jos muistan oikein, kaikki autotallin myyntipisteet on oltava GFCI.

  1. Sisältääkö se kattoaukkoja autotallin ovenavaimet?
  2. Miksi? Todella utelias tämän koodin takana oleva logiikka (ei keskustella siitä, vain ihmettelen).

Muistan myös kuulleeni, että kaikkien myyntipisteiden on oltava 18 "maasta jotain kaasuhöyryillä (kaasuhöyryt eivät nouse yli 18 tuumaa?).

  1. Onko se 18 tuumaa laatikon pohjaan tai keskelle?
  2. ol >
Jotkut sanovat, että GFCI-valmistajat työnsivät koodin, jotta he voisivat lisätä voittoja. Olipa tämä totta vai ei, tosiasia on, että GFCI voi estää sähköiskun. Joten miksi et käyttäisi niitä?
@Tester101 Ainoa syy, jonka voin ajatella (lukuun ottamatta sitä, että GFCI: n myyntipisteet näyttävät nyrkkeilevän usein, laukeamalla, kun sitä ei tarvita, mikä voi keskeyttää palvelun sellaisissa autotallissa kuin pakastimissa, joiden on oltava päällä 24/7), on hinta, ne ovat noin 500% kalliimpaa kuin tavalliset tr-myyntipisteet täällä, ja autotallissani on 12 myyntipistettä ... pieni hinta maksettavaksi, jotta en järkyttyisi kuolemaan asti
Mutta kuinka monta ** virtapiiriä ** sinulla on? Yksi GFCI suojaa kaikkia sen jälkeen tulevia pistorasioita yhdellä piirillä, jos se on siihen kytketty. Tee siitä ensimmäinen pistorasia, valmis, tarvitset todennäköisesti enintään 3 12 myyntipisteessäsi, jos niin monta. Olen se, johon testaaja viittaa, BTW, mutta en näe mitään järkeä yliostoilla lisätäksesi heidän voittojaan enemmän ;-)
@Quoid Ne voivat olla 500% kalliimpia, mutta sinun ei yleensä tarvitse korvata jokaista astiaa GFCI: llä. Yksi GFCI-laite voi usein suojata koko piirin.
Voisitko käyttää GFCI-katkaisijaa GFCI-pistorasioiden asentamisen sijaan?
@Tester101 hyvä asia, mutta kuten yllä kommentaattori, ihmettelen, riittääkö myös GFCI-katkaisijat (ei voi ajatella syytä miksi ei)
Kyllä, myös GFCI-katkaisija toimii.
üks vastaus:
Speedy Petey
2014-10-29 03:47:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, jopa katossa olevan GDO-astian on oltava GFCI-suojattu. Poikkeus tästä poistettiin vuoden 2008 NEC: ssä.

IMO perustelee tätä sen takia, että ihmiset liittävät jatkojohdon kaikkialle, missä vain voivat, jopa kattoon. Ja monet ihmiset haluavat asentaa nämä alasvetokelarullat kattoon keskelle autotallia. GDO-liitäntä on erittäin kätevä paikka kytkeä nämä asiat.

Sähkökoodissa ei ole korkeusrajoitusta. Tämä voi olla alueesi rakennuskoodissa.

Ainoa paikka, jonka muistan nähneeni 18 tuuman korkeusrajan autotallissa, on vedenlämmittimiä ja muita vastaavia laitteita. Voisin kuitenkin erehtyä.
Luulen, että se saattaa olla paikallista siinä tapauksessa, olen kuullut korkeusrajoituksen muutamalta luvan saaneelta sähköasentajalta täältä. Minun on kuultava yhtä heistä tarkistamaan asia uudelleen
Korkeusvaatimus on todennäköisesti paikallinen. Huomasin myös huolestuneisuuden vuoksi, että ihmiset saattavat pestä autotallinsa ulos puutarhaletkulla ja mahdollisesti vettä roiskua seiniin. En välttämättä näe järkeä, mutta se on toinen mahdollinen syy. Joskus et vain pysty selvittämään, miksi paikalliset rakennuskoodit ovat sellaisia ​​kuin ne ovat.
@rjbergen Olen melko varma, että se johtuu bensiinihöyryistä (koska autotallit sisältävät useimmiten auton, toisen koneen, jossa on kaasukäyttöinen moottori, tai itse bensiinipurkkeihin) - Googlen avulla löysin tämän artikkelin (vaikkakaan omaa kaupunkiani varten) - http: // dcourier.com/main.asp?SectionID=74&SubSectionID=114&ArticleID=78122 - saa minut miettimään, kertoiko sähköasentaja, jonka kanssa puhuin, minulle oikean koodin vai vain henkilökohtaisen ehdotuksensa
@Quoid, Tiedän, että tämä on hyvin vanha, mutta kompastuin siihen. "18 tuuman autotallikoodi" on myytti, joka johtuu NEC: n artiklasta 511, jossa edellytetään, että sähköjohdot, jotka on asennettu 18 tuuman päähän kaupallisessa autotallissa, ovat luokan I divisioonaa 2. Periaatteessa tämä tarkoittaa, että _ kaupallisessa autotallissa_ johdotuksen on oltava yli 18 tuumaa lattiasta tai räjähdyssuojattu, jos alle 18 tuumaa lattiasta.
@mjohns kiitos tiedoista, mielenkiintoisista jutuista


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...