Kysymys:
Onko olemassa tapaa jäljittää vesiputket seinien läpi?
Biff MaGriff
2012-06-05 01:13:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin äskettäin taloni ja yritän löytää sisäisen venttiilini kytkeäksesi ulkoisen hanani päälle.

Valitettavasti edellinen omistaja asetti kylpyhuoneen sen yli, missä vesijohto tulee taloon ja se kattaa myös alueen, jolla ulkoinen hana tulee taloon.

Aion tehdä reikiä kylpyhuoneen kipsilevyyn ja kattoon venttiilin löytämiseksi.

Haluaisin neuvoja vesiputken jäljittämiseksi, jotta voin välttää ilmeisiä sudenkuoppia ja neuvoja, kun leikkaan kipsilevyyn sen korjaamiseksi jälkikäteen. (tai ehkä aion tehdä tämän väärällä tavalla)

Jotkut nastanhakijat voivat havaita johtoja ja muita esineitä seinässä. Metallinilmaisin voi myös toimia (olettaen, että putki ei ole PEX tai muu muovimateriaali).
Seitsemän vastused:
Biff MaGriff
2012-06-12 19:32:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli onnekas ja rajallinen pääsy putket kulkevaan kattotilaan avaamalla ilmakanavat ja työntämällä tuuletusaukot ylös ja pois tieltä. Verkkokameran, pitkän USB-kaapelin ja taskulampun avulla onnistuin peittämään putken avaruudessa ja jäljittämään sen takaisin siihen paikkaan, jossa se liittyi päävesilinjaan. Lopulta löysin venttiilin puhtaasta sattumasta. Se sijaitsi seinänastan sisällä ja alapuolella poikkipalkin, joka teki kaiken paitsi näkymättömäksi.

Se on aika hyvää etsintätyötä siellä, Biff.
The Evil Greebo
2012-06-05 01:21:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vesiputkea ei voida mitenkään jäljittää seinien takana ilman reikää seinässä. Jos sellaista ei ole, sinun on tehtävä yksi (plus).

Tee matalat leikkaukset kipsilevyyn. Pyöreällä terällä varustettu tärisevä työkalu tekee mukavista, puhtaista, terävistä, helposti paikattavista rei'istä leikkaamatta niin syvälle, että putkien leikkaaminen on vaaraa.

on olemassa tapoja jäljittää putket materiaalista, josta putket on valmistettu, kuten paikannuslaitteet, jotka kytkeytyvät putkiin ja lähettävät signaalin niiden läpi noudettavaksi
Kiitos Greebo, toivottavasti ensimmäinen reikä on tarpeeksi lähellä venttiiliä, jotta voin asentaa siihen käyttöpaneelin.
@UNECS Kukaan näistä ei kerro, missä venttiili sijaitsee. Sinun on vielä leikattava reikä ja etsittävä.
@theevilgreebo on totta, mutta kysymys oli vesiputkien jäljittämisestä
Se oli puoli kysymyksestä: koko kysymys oli vesiputkien jäljittäminen sulkuventtiilin löytämiseksi.
Joillakin näistä tärisevistä työkaluista on myös syvyysrajoitukset, tämä voi auttaa, jos et halua lyödä putkea, mutta sitä ei voida taata
Michael
2012-06-13 09:52:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos kyseessä on lämminvesijohto, löydät ne juoksemalla kuumaa vettä muutaman minuutin ajan ja käyttämällä infrapunakameraa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää metallinilmaisinta, kuten Rizstien sanoi. Nämä vaihtoehdot perustuvat laitteisiin, joita sinulla ei kuitenkaan ole, joten ehkä haluat välttää 100 dollarin + kulutuksen.

Jos joudut luottamaan kipsilevyyn leikkaamiseen, varmista, että suoritat ns. kurpitsanleikkaus, selitetty klo 3:00 tässä videossa. Tämä estää poistetun kipsilevyn pala putoamasta seinään, kun laitat sen takaisin paikalleen, ja lisää sen pitkäaikaista lujuutta. Jos leikkaat suoraan läpi, on vaikeampi korjata; sinun on kiinnitettävä puupala aukkoon, jotta vältät nämä ongelmat, ja ruuvaa / kiinnitä se paikalleen.

Rizstien
2012-06-05 19:52:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos vesiputkesi ovat metallia, voit käyttää yksinkertaista metallinilmaisinta putkien reitin tunnistamiseen. Yksinkertainen :)

Mutta niin ovat sähköjohdot, naulat, ruuvit, metallitapit, kaasuputket, LVI-kanavat jne.
putkea jatketaan ja sillä on tietty polku, ei ruuveja ja nastoja.
Kupari ei ole magneettinen (yritä kiinnittää keittiömagneetti putkeen), joten jotkut metallinilmaisimet eivät välttämättä toimi. Myös kodin johdotus on jatkuvaa.
Oletan myös, että 12 "erilleen sijoitetut kipsilevyruuvit näyttävät jatkuvalta useimmille metallinilmaisimille.
Ja kuten edellä todettiin - et silti löydä venttiileitäsi etsimättä.
Bernie Cruz
2016-03-03 02:15:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, on tapa nähdä, mitä seinän takana on ... Siellä on tämä uusi laite nimeltä DeWalt DCT418 (röntgen) Seinäskanneri Se tunnistaa 3 tuuman läpi ja näyttää myös seinän takana olevan. noin 300 dollaria (ainakin Amazonilta)

Luulen, että tämä auttaisi sinua paljon.

Angel Llerena
2016-09-01 09:50:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tutustu Bosch D-TECT 120 -seinä- ja lattiantunnistimeen. Tämä havaitsee asioita seinien takana, mutta ei voi kertoa, mikä se on. Voit myös tarkistaa D-TECT 150, jos haluat jotain tarkempaa.

keshlam
2016-03-03 11:54:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minusta tuntuu, että radiotaajuuslangan merkkiaineen tulisi toimia myös metalliputkissa. Tietenkin, jos paikkasi on muovinen, se ei auta sinua.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...