Kysymys:
Kuinka löytää LED-jouluvalot, jotka näyttävät enemmän perinteisiltä hehkulampuilta?
WilliamKF
2011-12-05 08:18:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostimme juuri joitain LED-jouluvaloja, joissa on merkintä 'lämmin valkoinen', mutta kun kiinnitämme ne, ne näyttävät rumilta niiden lähettämässä valossa ja näyttävät minulle erittäin sinisiltä. Erityisen sain "Holiday Time LED Mini Light Set 50 count" UPC 7-64878-78510-9.

Haluaisin löytää joitain LED-valoja, jotka näyttävät paljon enemmän kuin perinteiset hehkulamput niiden lähettämä spektri. En välitä palkkion maksamisesta, onko tällaista tuotetta olemassa tänään?

Ostamani 'lämpimät' LED-valot ovat todellakin lämpimiä eivätkä viileitä sinertäviä. Ehkä sait väärin merkittyn paketin / palautit väärässä laatikossa?
Viisi vuotta mennyt, vedon, että löysit paljon. Jos ei, kokeile Targetia ja katso tuotemerkkivaloja tai ainakin niitä, joissa ne palavat näytössä. Dollarikauppojen tai alimpien hyllyjen tuotemerkit ovat yleensä melko laadukkaita, ts. värin laatu. Tämä johtuu LED-valmistuksen vaihteluista, ja niiden värilaatu testataan ja "yhdistetään". Hyvät tuotemerkit ostavat parhaista roskakorista ja arvaa minne loput menevät.
Kaksi vastused:
lqlarry
2011-12-05 10:30:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Led-lampun väri mitataan kelvineinä. Lämmin valkoinen on 2700 kelvinsä tai 27K. Tämän on oletettu' olevan yhtä suuri kuin hehkulamput. Seuraava on 30k, jonka oletetaan olevan yhtä suuri kuin halogeeni. Seuraava on viileä valkoinen, joka LED-valoissa voi vaihdella välillä 39k - 45k. Seuraava on 50k ja sitten 65k. Mitä suurempi numero, sitä sinisempi valkoinen on. Kuulostaa siltä, ​​että haluat 27 000 kiloa.

Huono osa tässä on joulu- tai merkkivaloissa, ne valmistetaan niin halvalla, etteivät ne todennäköisesti laita mitään tästä pakkaukseen. Toinen asia halvemmista LEDeistä on, vaikka väri näkyisi pakkauksessa, väri muuttuu erästä toiseen.

Napsauta tätä saadaksesi Google-haun lämpimistä valkoisista jouluvaloista ja ehkä löydät jotain sopivampaa sinulle.

Olet oikeassa, larry, että ne vaihtelevat paljon erästä toiseen. Hauska LED-vinkki: Kun olet kaikki koristeltu, tartu kielesi ulos ja anna puulle iso vadelma. "BthBthBthBth". Puu näyttää tanssivalta.
Brian
2012-12-07 00:45:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen Kanadassa ja parhaat LED-valot, jotka löysin, olivat Right White LED -valot. Yrityksen verkkosivusto on poissa, enkä löydä niitä enää .... hyvä asia, että varastoin niitä jo vuonna 2010. Ne ovat vain mini-tyyppisiä, mutta ne näyttävät täsmälleen samanlaisilta kuin perinteiset valot. Sijoitin joitain näistä valoista vanhoihin perinteisiin valoihin, minulla on sama puu, eikä kukaan voi sanoa eroa .... ihmettelen, miksi mikään muu yritys ei ole ottanut tekniikkaa käyttöön.

Sen sijaan, että luettaisit tietyn tuotemerkin (joka on yleensä OT [usein kysyttyjä kysymyksiä] juuri kuvatuistasi syistä, toisin sanoen jotkut tuotemerkit eivät ole ajan mittaan käytettävissä tai vaihtelevat sijainnin mukaan), kenties voisit ehdottaa mitä etsiä sen selvittämiseksi, mitkä valot ovat perinteisempi ulkoasu ja väri.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...