Kysymys:
Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun valitset työkalupakin?
nanda
2010-10-06 01:40:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tarvitsen tolboxin, mutta minulla ei ole kokemusta siitä. Voitteko ehdottaa, mitä asioita tulisi harkita ennen kuin valitsen yhden? Jotkut esimerkit ovat erittäin hyödyllisiä.

Joitakin selvennyksiä voi olla hyödyllistä: 1) Minkälaisia ​​hankkeita aiot tehdä? 2) Edellyttääkö tämä työ matkustamista eri kohteisiin? 3) Onko turvallisuus huolestuttava?
Mike ... tämä on vain normaali työkalupakki päivittäiseen käyttöön talon ympäri, joten matkustaminen ja turvallisuus eivät ole huolenaihe. Hankkeiden osalta se on enimmäkseen vain pieniä kokoonpanoprojekteja tai korkeintaan pieniä muutosprojekteja.
Kaksi vastused:
Doresoom
2010-10-06 02:01:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joitakin näkökohtia, jotka kannattaa harkita, ovat:

Koko:

  • Jos olet vasta aloittamassa työkalujen kokoelmasi, saatat haluta tutkia työkalusarja / työkalurasia-yhdistelmää. Linkistä tulevassa on useita laatikoita, joissa on suurempi yläosasto. Voit myös hankkia laajentavan työkaluruudun, jonka avulla voit nähdä kaikki työkalusi ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi kaikki laatikot.
  • Jos haluat vain tallentaa jonnekin rajoitetun määrän työkaluja, koska et käytä niitä usein, ehdotan yksinkertaista muovista työkalulaatikkoa, kuten tämä. Ensimmäinen työkalulaatikkoni oli samanlainen muotoilu, jossa oli nostotaso ja pienet laitteiston säilytyslokerot kannessa. Kaivaminen yhden pääosaston ympärillä on kuitenkin hieman vaivaa.
  • Onko sinulla autotalli täynnä työkaluja? Vierittävällä työkaluruudulla on suuri säilytyskapasiteetti, ja siinä on paljon vetolaatikoita helppoon järjestämiseen. Tässä on iso laatikko suurille esineille ja useita laatikoita pienempien työkalujen järjestämistä varten. Helposti kannettava työkalupussi olisi hieno lisä, jos valitset tämän reitin, koska suuri rinta ei ole kannettava.

Siirrettävyys:

  • Työskenteletkö muissa paikoissa kuin missä säilytät työkalujasi? kuorma-autojen työkalupakki voi olla hyödyllinen, jos työskentelet aina eri paikoissa. (Tajusin juuri, että oletin, että jokainen omistaa kuorma-auton - hups!) Jos kuitenkin teet enimmäkseen kodinparannustöitä omassa talossasi, et todennäköisesti tarvitse yhtä näistä.

Työympäristö:

  • Jos teet suurimman osan työstäsi omassa talossasi, et todennäköisesti tarvitse lukittavaa työkalulaatikkoa. Jos kuitenkin aiot työskennellä ympäristöissä, joissa myös useammalla kuin läheisellä ystävällä on pääsy, haluat varmasti suojata työkalusi varkauksilta.
  • Aiotko kantaa sitä ympäriinsä, paukuttaa sitä? Sitten haluat todennäköisesti metallisen työkalulaatikon. Muuten, jos se vain istuu autotallissa, muovinen saattaa olla kunnossa.

Esteettömyys:

  • A työkalupussi tai työkaluryhmän järjestäjä on helpoin tapa pitää työkalut lähellä työskennellessäsi (muu kuin työkaluvyö). Ostin äskettäin pussin, jossa oli suuri keskitila ja paljon taskuja ulkopuolella. Näen missä kaikki työkaluni ovat ilman kaivamista työkalupakista. Kodinsisustushankkeisiin suosittelen tätä tyyliä. Sinun on kuitenkin harkittava, ettet voi lukita sitä.
ChrisF
2010-10-06 02:03:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varmista, että se ei ole liian suuri, jotta voit liikkua.

Vaikka aiot käyttää sitä vain varastointiin, sinun on siirrettävä sitä aika ajoin. Joten sinun on varmistettava, että voit silti nostaa sitä, kun se on täynnä. Vaikka siinä olisi pyörät, sinun on ajettava ajoittain esimerkiksi yläkertaan.

Jos liikutat sitä paljon, valitse yksi, joka on juuri tarpeeksi suuri pitämään tarvitsemasi työkalut. Tällä tavalla sinulla ei ole kiusausta täyttää se liikaa. Sinun on myös varmistettava, että se sopii ajoneuvoosi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...