Kysymys:
Voinko peittää ullakolla olevat kytkentärasiat eristöllä?
Evil Elf
2013-03-28 18:05:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä voi olla kopio Mitkä ovat ullakoiden sähköjohtojen koodit?

Minulla on ullakko, jonne pääsee tikkaiden kautta autotallin kulmapaneelin kautta ja makuuhuoneessa. Ristikot ja palkit ovat kaikki auki ja eristys on puhallettu palkkien korkeuteen saakka. Tulevaisuudessa minun on asennettava enemmän eristyksiä. Onko kytkentärasioiden suojaaminen turvallisemmalla (koodin mukaan) vai pidetäänkö niiden piilottamisena? Pitäisikö minun nostaa kaikki liitäntäkotelot eristyksen yläpuolelle jokaiselle valaisimelle, tuulettimelle jne.?

kytkentärasioita on kuitenkin saatavana kattopuolelta, eikö? jos niin, niitä ei ole piilotettu ...
Ei kaikki niistä. Jotkut niistä johtavat upotettuun valaistukseen kylpyhuoneen huonekaluissa tai toimivat liitoksina.
Kuusi vastused:
Tester101
2013-03-28 20:24:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras veto tässä tapauksessa on ottaa yhteyttä paikalliseen tarkastajaan, koska tilanne voi olla tulkinnanvarainen. Sopivin kooditila:

Kansallinen sähkökoodi 2008

314 ARTIKLA Pistorasia-, laite-, veto- ja kytkentärasiat; Putkijärjestelmät; Varusteet; ja kädensijan kotelot

314.29 Laatikot, putkikappaleet ja kädenreiän kotelot, joihin pääsee käsiksi. Laatikot, putken rungot ja kädenreiän kotelot on asennettava siten, että niiden sisältämät johdot voidaan purkaa tehty esteettömäksi poistamatta mitään rakennuksen osaa tai maanalaisissa piireissä, ilman kaivauksia jalkakäytäviä, päällysteitä, maata tai muita aineita, joita on käytettävä valmiin luokan määrittämiseen.

Poikkeus: Luetteloidut laatikot ja kädenreiän kotelot ovat sallittuja, jos ne ovat soran, kevyiden kiviainesten tai epäjohdonmukaisen rakeistetun maaperän peitossa, jos niiden sijainti on tehokkaasti tunnistettu ja käytettävissä kaivausta varten.

100 artikla Määritelmät

Saatavilla (johdotusmenetelmissä). Voidaan poistaa tai paljastaa vahingoittamatta rakennuksen rakennetta tai pintaa tai rakennuksen rakenne tai viimeistely ei voi sulkea sitä pysyvästi .

Se voi tai ei Ei voida hyväksyä, riippuen siitä, pitäisikö tarkastaja eristystä " rakennuksen osana ".

Jos päätät peittää laatikot, voi olla hyvä idea merkitä / liputtaa ne jollakin tavalla. Tällä tavalla sinä; tai mikä tahansa muu tuleva omistaja, voi tarvittaessa löytää ne myöhemmin.

Tämän on oltava yleinen tilanne. Eristävätkö ihmiset vain sokeasti ullakoitaan ajattelematta, että heidän tarvitsisi koskaan päästä takaisin siellä oleviin johdotuksiin?
Jos asunnon omistajat tekevät sen itse, he eivät todennäköisesti koskaan ajattele sitä. Jos ammattilaiset eristysasiantuntijat tekevät sen, he yleensä tietävät, kuinka käsitellä tällaisia ​​juttuja.
Jopa ammattilaiset eivät aina ajattele paljon; alkuperäinen ullakolla puhallettu eristys peittää johdotuksen ja liitäntäkotelon viimeisen tuuman. Joka kerta kun menen sinne, tuon luudan ja pyyhän suuren alueen ympäri vain löytääksesi kaapelin, laatikon tai seinän tunkeutumisen.
Paul
2013-03-28 18:24:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Liitäntäkotelot, jotka sisältävät jatkoksia ja joihin ei pääse alla olevasta katosta, tulisi olla alttiina - eivät peitä eristys. Jos laatikoiden välissä olevissa kaapeleissa on tarpeeksi löysää, voit pystyä nostamaan niitä hieman ylöspäin ja asentamaan ristikoihin tai muihin paljaisiin kehysosiin ilman, että sinun tarvitsee ajaa uutta johtoa.

Onko tähän viitattava NEC-koodia?
Voitko sijoittaa näiden tietojen lähteen, vai onko tämä vain mielipiteesi?
Kaikkien laatikoiden on oltava käytettävissä. NEC 314.29 - Tämän tarkka tulkinta on paikallisen tarkastajan vastuulla. Jotkut osavaltiot / kunnat pitävät eristettyjen laatikoiden olevan "esteettömiä", ja toiset eivät. Käytännössä on mielestäni huono idea piilottaa liitäntäkotelot eristeen alle, missä niiden löytäminen on vaikeaa tulevien ongelmien vianmäärityksessä tai tulevissa muutoksissa.
Olisiko mitään hyötyä siitä, että jokaisen laatikon tai muun mielenkiinnon kohteen ja sen tunnistavan kyltin välissä on pala kirkkaanväristä merkkijonoa tai muuta vastaavaa materiaalia?
Steven
2013-03-28 19:24:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ehdotan, että asennat näiden piilotettujen laatikoiden kattoon huoltopaneelit ja peität ne sitten eristeellä. Niiden peittäminen eristämättömyydellä voi johtaa kosteusongelmiin, koska kylmä ullakkoilma osuu lämpimämpää ilmaa eristämättömän laatikon ympärille, mikä on lämpimämpää, koska sen toinen puoli (katto) on ilmastoitu tila.

Myös , siinä tapauksessa, että sinun on käytettävä laatikkoa, on helpompaa päästä siihen ehdollisesta tilasta eikä sinun tarvitse indeksoida ullakollasi.

HerrBag
2013-03-28 22:03:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sitä ei tehty alkuperäisen rakentamisen aikana ja ullakkokuoren ylimääräisillä läpivienteillä, j-laatikoiden tai paljaiden johdin- / putkipinojen ympärillä olevien aukkojen palotulppa auttaa suuresti eristystä pysymään kuivana. Varmista, että nykyisen eristeen päälle ei lisätä ylimääräistä höyrysulkua.

John Thompson
2015-03-16 10:52:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen samassa tilanteessa lisäämällä syvennysvalaistusta. Päätin keskeyttää liitäntäkotelon asennuksen ja hakea puuta sen nostamiseksi. Perustelu, en ollut varma koodista, se on helppo tehdä ja on parempi minulle tai kaikille, jotka haluavat lisätä myöhemmin laatikkoon. Jotkut puuta, naulapistooli tai levyt ja jotkut ruuvit ja olet valmis menemään

Käytin niitä Tyco-jatkoksia alun perin, mutta korvasin ne metallisilla liitäntärasioilla ja ripustin kattokatusteen alapuolelle. Eristystyö oli valtava kipu tursassa.
Joe
2016-09-30 02:58:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Runko-osiin / upotettuihin valoihin on rakennettu laatikoita, ja ne on arvioitu haudatuksi eristykseen. Joten ei saa nostaa niitä eristeen yläpuolelle tai avata kattoa mainoslaatikoihin. Tule ihmiset. Todella. Kyllä peitä ne

Hei, tervetuloa Stack Exchangeen. Kaikki tölkit eivät ole mitoitettuja eristyskoskettimia.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...