Kysymys:
Kuinka saan tämän ruostuneen ruuvin ulos?
bfodder
2012-10-02 17:42:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mahdollinen kopio:
Kuinka voin poistaa todella jumissa olevan ruuvin?

Minun on palattava rekisterikilveni DMV: lle perjantaihin (ne vanhenevat!), ja minusta on melkein mahdotonta saada ne pois autostani! Ensin yritin irrottaa ne kiinteällä / paksulla tasopäällä, eikä kumpikaan ruuvi liikkunut (rekisterikilven kummallakin puolella on kaksi; 1):

enter image description here

Niin aikaisin aamulla tyhjensin käytännössä pienen tölkin WD-40: n molempien ruuvien kummankin ruuvin etuosaan (ja niiden ympärille). Lisäksi kiinnitin rekisterikilven poispäin autosta ja ruiskutin WD-40: tä levyn takaosaan sen alueen ympärille, jossa ruuvit saattavat ruostua / hitsautua levyn alla olevaan autoon. Annoin sen istua siellä liotettaessa WD-40-suihkeessa noin 40 minuuttia, mikä ohjeiden mukaan on enemmän kuin tarpeeksi aikaa sen toteuttamiseksi täydellä tavalla.

Nämä ruuvit eivät liiku! Kumpi tahansa heistä!

Olen romuttamassa tätä vanhaa autoa, joten en ole liian huolissani sen ulkopuolen vahingoittamisesta, mutta olen täysin hukassa näiden ruuvien irrottamiseksi. Minulla on rautasaha, mutta sen terän leveys ("käyrä"?) On liian paksu, jotta se mahtuisi ruuvin kookkaan pään ja rekisterikilven väliin (estäen minua saamasta päätä irti). Puhumattakaan en usko, että voisin käyttää sitä joka tapauksessa, koska rekisterikilven alue on upotettu 3-4 tuumaa sisäänpäin auton muusta ulkopinnasta, enkä usko, että voisin sovittaa rautasahaa syvennykseen.

Onko sinulla ideoita?

Oletko kokeillut [kaikkia näitä vaihtoehtoja] (http://diy.stackexchange.com/a/16264/33)?
Kolme vastused:
Piotr Kula
2012-10-02 18:15:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joskus ruuvin kiristäminen auttaa irrottamaan sen. En tarkoita sitä, että kiristät sitä koko neljänneksen, vaan käytä voimaa. Jos kuulet sen napsahtavan / liikkuvan vähän - suihkuta WD-40: tä sen jälkeen kiristä se, ruiskuta WD-40: tä (vain lyhyt suihke - älä hukuta sitä), toista uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja etäisyys kasvaa ja kasvaa ja lopulta voit irrottaa helposti.

  • Muuten - Älä käytä litteää ruuvimeisseliä. Hanki avain, joka sopii tiukasti siihen pulttiin - saat sen irti nopeasti.
  • Tämän ongelman välttämiseksi tulevaisuudessa - käytä muutama kerta enemmän ja hanki ruuvit / ruuvit ruostumattomasta teräksestä. Sinkitty on ok - mutta jotkut halvat ruostuvat joka tapauksessa vuoden tai kahden kuluttua.
+1, kun käytät avainta (jakoavainta Yhdysvalloissa) ruuvimeisselin sijaan.
Oikean avaimen puuttuessa tämä on tilanne, jossa monet käyttävät ruuvipuristimia. Ei ole, että pultteja käytetään koskaan uudelleen.
GdD
2012-10-02 17:49:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

DMV ei odota rekisterikilpiensä takaisin koskemattomassa kunnossa, yleensä saa heidät pahoinpideltiin, joten vain vanki ne ruuvimeisselillä. Jos levyjen reunat ovat taivutetut muodostaan, ne eivät välitä, kun ne menevät roskapinoon joka tapauksessa.

DMV pyytää levyjen luovuttamista, jotta niitä ei voida käyttää toisessa ajoneuvossa. Ei ole välttämätöntä, että niitä voidaan käyttää toisessa ajoneuvossa, kun käännät ne sisään. Soita DMV: lle ja varmista tämä, mutta joskus yksinkertaisin ratkaisu on paras. Autoa romutetaan, samoin kilvet. Prybar ja tinariput riittäisivät. Kumpikaan auto tai kilvet eivät ole sen ponnistuksen arvoisia, jota tarvitaan ruostuneen pultin poistamiseen.
The Evil Greebo
2012-10-02 17:44:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kotivarasto voi vuokrata sinulle iskulaitteen. Tämän ja 1/4 tuuman ruuvinvääntimen pitäisi tehdä temppu.

http://www.youtube.com/watch?v=DzG1xg7qrscTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...