Kysymys:
Kuinka voin käyttää lattianaulainta seinän lähellä?
Philip
2011-11-09 02:41:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lattia on naulattu alas koko huoneeseen lukuun ottamatta seitsemää viimeistä ruokalajia. Pneumaattinen lattianaulain ei pääse lähemmäksi sitä ilman, että vasara osuisi seinään. Täytyykö minun todella porata ja naulata seitsemän viimeistä kurssia? Käytän Porter-Cable FCN200 Pneumatic Flooring Cleat Naileria.

enter image description here

Voitko kiertää sitä suorassa kulmassa seinään nähden? Sitten se vain jättää kulmat.
@ChrisF Pyöritetäänkö naulainta? Tai lattia? En näe miten se toimisi kummallakaan tavalla.
Ajatuksena oli, että olisit yhdensuuntainen seinän kanssa (jos se oli mahdollista). Kuvasta näen kuitenkin, ettei se todennäköisesti toimisi.
Yksi MFG: n myyntipisteistä on "Ei-marring-pohja antaa käyttäjän ajaa kiinnitintä lähellä seinää". Ehkä olet niin lähellä kuin he tarkoittavat, mutta oletko tarkistanut vinkkejä käyttöoppaasta?
Kiitos. Opas ei auta tässä kysymyksessä.
On vaikea uskoa, että joku ei ole keksinyt lattianaulainta viimeisten kahden rivin ajan.Vaikuttaa siltä, että jokin pienten teräskiilojen järjestelmä vasaraholkissa voisi ratkaista 45 asteen kulman tehonsiirron fysiikan.
Kaksi vastused:
shirlock homes
2011-11-10 17:13:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yleensä voit varoittaa kynnet kahteen viimeiseen riviin lukuun ottamatta piilottaen kynnet. Esiporaa pilottireikit kielen yläpuolelle (sama kulma ja sijoitus kuin naulain olisi tehnyt) ja aseta naulat. Voit käyttää kiilaa ja paloja kiristämään ja pitämään säleet naulaamiseen. Viimeiset pari riviä tulee liimata ja nauhata. Laskuri upottaa naulat ja täytä vastaavalla täyteaineella. Jos lattia on esikäsitelty, valmistettu tarjoaa todennäköisesti vastaavan täyteaineen. Jos se on keskeneräinen, muista käyttää tahroja kestävää täyteainetta.

Käytin tätä tekniikkaa, mutta naulasin vain viimeisen rivin, jotta voisin piilottaa kynnet kenkälistan alle.
Niin kauan kuin saat keinun vasaralla, viimeiseen riviin pääseminen on hienoa. Käytän vasaran sivua ja yritän päästä myös viimeiseen riviin.
Olisi pitänyt mainita, että myöskään peruskoriste ei ollut ylöspäin, joten minulla oli vähän ylimääräistä tilaa.
aphoria
2011-11-09 02:45:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, sinun on naulattava käsin.

vaikka voit todennäköisesti käyttää naulainta yhdellä tai kahdella muulla kurssilla - käytä vasaran takaosaa ja osu suoraan alas.
Kiitos. Käsikirja ei auta tässä kysymyksessä, mutta siinä sanotaan _ei_ käyttää malletin takaosaa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...