Kysymys:
Pieni betonilaatan patio BBQ: n alla
cjs
2011-06-30 00:56:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on grilli, joka istuu tällä hetkellä ei kovin tasaisella nurmialueella. Haluaisin luoda erittäin pienen pohjan grillille kahdella 2ft 2ft betonilaatalla, joten minulla on tasainen pohja, mutta en tiedä miten valmistella alue levittäjiä varten.

Tee Minun täytyy kaivaa alas, kuinka pitkälle, ja mitä laitan kivilaattojen alle? Asun Pohjois-Yhdysvalloissa, jos se on tärkeää.

Neljä vastused:
Tester101
2011-06-30 01:35:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Kaivaa vähintään 6 ".
  • Aseta vaakakangas (tämä estää rikkaruohot ja mitä ei), kankaan tulee kulkea reiän sivuille.
  • Täytä reikä perusmateriaalilla (yleensä murskatulla kalkkikivellä), täytä reikä noin 2 "kerrallaan ja paina se perusteellisesti kerrosten väliin.
  • Lisää 1" hiekkakerros (tasoitettu).
  • Asenna levittäjät.
  • Harjaa hiekka saumoihin jäykällä harjattulla luudalla.
  • Tunkkaa koko asia (tämä heiluttaa hiekkaa levittimien lukittuvien välien välillä

Saatat joutua kaivamaan syvemmälle riippuen siitä, missä haluat levittäjien istua (maanpinnan tasolla, hieman maanpinnan yläpuolella) ja kuinka paksut levittäjät ovat. Haluan 5-6 "pohjamateriaalia, plus 1" hiekkaa plus levittimen paksuus (pidä mielessä, että 1 "hiekka voi tiivistyä hieman, kun asetat levittäjiä ja viimeisen leikkauksen jälkeen).

Työn helpottamiseksi kannattaa ehkä vuokrata levynjyrä, mikä helpottaa perusmateriaalin puristamista ja hän lp lukko päällystyslaitteisiin sen jälkeen, kun olet pyyhkinyt hiekan liitoksissa.

Tyypillisesti, kun rakennat tämän tyyppistä "patiota", sinun on huolehdittava viemäröinnistä, joten sinun kannattaa kallistaa koko asiaa tarpeeksi, jotta vesi voi juosta turvalliseen paikkaan. Tässä tapauksessa sinun ei todennäköisesti tarvitse huolehtia niin paljon, ellei patio ole aivan taloa vasten.

Tämä näyttää hieman ylenmääräiseltä kahdelle päällystimelle ...
@Martha: Tässä tilanteessa se voi olla ylivoimaista, mutta kirjoitin vastauksen, jotta siitä voisi olla hyötyä muulle kuin vain OP: lle. Tämä vastaus voi auttaa ketään rakentamaan pienen päällystyspation.
Tein tämän tarkan asian viime kesänä grillilleni uima-altaan äärellä. Tester101 on oikeassa, tee se oikein ensimmäistä kertaa, jopa pienelle tällaiselle alueelle.
ChrisF
2011-06-30 01:30:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos se on vain tukikohta kohtuullisen pienelle grillille, sinun tarvitsee vain saada päällystimet tasolle.

Sen sijaan, että rakennat, haluat kaivaa nurmikon 4 jalan x 2 jalan suorakulmiossa. luoda tasopohja. Lisää sitten kerros rakentajahiekkaa, tasoita se ja tasoita levittäjät sen päälle.

Voit lisätä kerroksen soraa / pieniä kiviä ennen hiekan lisäämistä, mutta se riippuu maaperään. Soran saaminen auttaa viemäriin.

Koska kivilaatoilla ei ole todellista painoa ja sinulla on reikä niiden istumiseen, en usko, että olisi ehdottoman välttämätöntä sementoi ne alas.

KeithS
2011-06-30 01:31:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Riippuu siitä, kuinka kauan haluat sen kestävän. Jos kaivaa noin jalka alas, täytä se sitten 3/4 "murskatulla soralla, se on melko vankka. Jos et välitä siitä, että se liikkuu vähän, levittäjät voivat mennä alas maan päälle, mutta he Uppoudun sisään ja ajelehdin enemmän.

Jason Hutchinson
2015-06-15 23:58:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tein jotain vastaavaa grillini kanssa noin 4 vuotta sitten. Lasin 6 18 "betonilaatat. Yläpuolella on 3 päällystystä ja 2 syvää.

Suosittelen, että kaivaa noin 8". Laita sitten 4 "levittimen pohjasoraa ja tampaa se alas. Levitä sitten vielä 3" levittäjän hiekkaa ja tasoita se. Sitten voit asentaa levittäjät.

Kivi ja hiekka estävät levittimiä siirtymästä ja estävät myös rikkaruohojen kasvua saumoissa. Voit myös asentaa vaakakangasta hiekan alle ja tiivistää liitokset polymeerihiekalla. Nämä kaksi viimeistä vaihetta eivät todellakaan ole välttämättömiä.

24 "kivilaattoja on melko vaikea asentaa niiden koon vuoksi. Luultavasti on helpompaa käyttää enemmän pienikokoisia päällystimiä. Muut työkalut, joita suosittelen käyttäminen olisi tasoa ja kumimassan levittäjien asettamiseksi pohjaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...