Kysymys:
Mikä on näiden kahden putken välisen venttiilin tarkoitus?
Mike Mertsock
2015-10-06 21:40:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Näin mielenkiintoisen putkien ja venttiilien järjestelyn talossa, jossa vierailin. Nämä ovat kuumavesiputkia, kaksi pystysuoraa putkea liitetään jäähdyttimeen. Mikä on kahden pystysuoran putken välisen venttiilin tarkoitus? En ymmärrä, miten tämä voisi tehdä mitään hyödyllistä, kun otetaan huomioon vaakasuora putki, joka yhdistää kaiken suoraan.

photo of pipes

Kaksi vastused:
user39367
2015-10-06 22:14:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Se on ohitusventtiili, joka on tarkoitus avata, kun kaksi muuta venttiiliä on suljettu.

Yllä oleva vaakasuora putki on kytketty kahdella ohjainpellillä:

enter image description here

Yhden putken järjestelmässä kukin vaihtotie rajoittaa virtausta ohjaamaan osan kuumasta vedestä paikallisen jäähdyttimen läpi ja palauttamaan sitten virtauksen takaisin päälinjaan. Jos tämän huoneen jäähdytin suljettaisiin vain pystysuorilla palloventtiileillä avaamatta vaakasuoraa ohitusventtiiliä, veden virtaus olisi rajoitettu koko järjestelmälle, mikä vahingoittaisi lämmönsiirtoa muuhun taloon.

ah, ei tiennyt vaihtimista. Olin olettanut, että kaikki T-liitännät mahdollistivat täydellisen veden virtauksen mihin tahansa suuntaan, mikä teki ohituksen näyttävän tarpeettomalta. Ohjausventtiilin tarve on kuitenkin järkevää ohjaimen teiden virtauksen rajoittamisen vuoksi. Kiitos!
Kuinka halvempi on tällainen järjestelmä, joka pakottaa käyttämään samaa lämmitysvirtaa kaikissa huoneissa? Kuulostaa hyvin epäoptimaalilta.
Nyt tiedän, kuinka kääntäminen kylpyhuoneen lämmitinpuhaltimeen toimii pois lämminvesilämmitysjärjestelmästäni. Kiitos, laitoin itse asiassa puristuksen putkien väliin, koska en usko, että tarpeeksi vettä johdettiin. En pystynyt kertomaan, auttoiko tämä puristus todella, mutta se oli todennäköisesti tarpeetonta.
thebadeye
2015-10-07 00:46:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä on lämminvesikäyttö .... kahden putken tarkoituksena on varmistaa yhden putken sijaan yksi putki sen varmistamiseksi, että kun joku käynnistää pesukoneen, kun olet suihkussa, et saa kuumia shokkeja tai kylmää vettä ... niiden välinen arvo on mahdollistaa työn tekeminen toisen ollessa auki [kytke iskunvaimennin päälle tai pois päältä]

Jäähdyttimien tulee olla suljetun piirin järjestelmiä, jotka eivät liity pesukoneisiin tai suihkuihin.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...