Kysymys:
Voiko 40amp-katkaisijaa käyttää turvallisesti ja ongelmitta 40amp-laitteen kanssa 6AWG-johdossa?
Steve Sensabaugh
2019-06-11 20:17:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asennamme keittotasoa, joka vaatii 40amp-piirin. Sain vahingossa 6AWG-langan (pyytämäni 8AWG-langan sijaan). Sähköasentaja näki 6AWG-johdon (jonka olin jo juossut) ja käytti 50amp: n katkaisijaa. Keittotason asennusohjelma edellyttää, että katkaisijan on oltava 40amp. Sähköasentajani oli huolissaan siitä, että suuremman 6AWG-johdon käyttö vähentäisi vastusta, mikä vaikuttaisi vahvistimiin; hän mainitsi Ohmin lain. Hän on kieltäytynyt vaihtamasta katkaisijaa 50ampista 40ampsiin peläten vahingoittavan jotain tai vaikuttavan turvallisuuteen. Luulin, että vahvistimen vaatimus saneli laite (se pyytää 40 ampeeria) ja 40amp katkaisija varmistaisi, että 40 ampeeria on kaikki mitä se saisi. Tietääkö kukaan vaaroista / ongelmista käytettäessä pienempää katkaisijaa 6AWG-johdolla?

Sähköisesti ei ole ongelmaa.Ohmin lailla ei ole mitään tekemistä sen kanssa.Kaapeli ei ole piirin resistiivinen osa.Koodiosan osalta katso kuitenkin vastaukset.
"Sähköasentaja" ei selvästikään ymmärrä mitä hän puhuu.Varmasti 6 AWG: n ja 8 AWG: n käyttö tuottaa pienemmän vastuksen JOHDOSSA, mikä johtaa vähemmän lämpöä seiniin.Mutta se EI vaikuta siihen, kuinka paljon virtaa keittotaso vetää merkittävästi.40A: n katkaisijan asettaminen olisi täällä hienoa, koska se on pienempi kuin langan kapasiteetti.
Sähköasentajasi on väärässä.Hän ei luultavasti ymmärrä mitään siitä, mitä tekee, pikemminkin hän vain kuvioi: Tämä johto = tämä katkaisija, eikä pysty todellakaan ajattelemaan sitä.Ammu hänet tai seuraa häntä tarkasti.
En todellakaan halua ** käyttää ** tätä "sähköasentajaa" enää.Jos hänen ymmärryksestään puuttuu jotain niin yksinkertaista, kuvittele, kuinka paljon ymmärrystä häneltä voi puuttua turvallisuuden kannalta kriittisillä alueilla.
Oletko Yhdysvalloissa?Vaikka fysiikka ei muutu sijainnin mukaan, johdotussäännöt muuttuvat.
Olen utelias, mistä löysit tämän "sähköasentajan", jolla näyttää olevan lukuisia vääriä * alkeisvinkkejä sähköstä.Onko tällä sähköasentajalla todellakin toimilupa?
Mahdollisesti se ei ole oikea johdotuskoodi.Vaikka sähköasentajanne päättely ei selitä miksi.Ehkä "ihmisen pitäisi odottaa, että piiri, jossa on 6AWG-johdot, sulautuu 50 A: n kohdalla".
Kuvittelen, että sähköasentaja tietää hyvin, että johto on kunnossa, ja bluffaa mainitsemalla turvallisuuskysymyksen, jota hän uskoo ymmärtämättä - tällä tavoin hänen ei tarvitse vaihtaa katkaisijaa ulos (luultavasti ilmaiseksi).Riippuen siitä, milloin / missä keskustelu käytiin, hänen täytyi mennä hankkimaan / toimittamaan erilainen (halvempi) katkaisija, ajamaan uudestaan paikalle, poistamaan katkaisija ja asentamaan uusi maksamatta enää mitään.Paljon helpompaa valehdella pienille asiakkaille, joilta hän ei odota paljon liiketoimintaa, ja siirtyä seuraavaan työpaikkaan.
Jos keittotasossa on elektroniikkaa - ei pelkästään sähköelementtejä, "tyhmät" kytkimet ja mekaaninen ajastin -, katkaisija ei välttämättä suojaa laitetta.Elektroniikan insinöörien keskuudessa on vanha vitsi, että transistorit keksittiin sulakkeiden suojaamiseksi, koska se yleensä tapahtuu.
Joten piirisuoja voidaan todellakin ajatella suojaavan vain laitetta syöttävää johtoa, ei itse laitetta.Siinä vaiheessa voit suurentaa johtimen kaikki mitä haluat ja olla täysin kunnossa ... niin kauan kuin voit vielä muodostaa yhteyden.
On melko yleistä käyttää paksumpaa (pienempää numeroitua) johtoa kuin "normaalia", kun kaapelin kulku ylittää tietyn etäisyyden siten, että pienemmän langan vastus aiheuttaisi liikaa jännitehäviötä.
40amp laite 40amp piirissä.Katkaisija laukaisi koko ajan.Tämä on huono kysymys.-1
@danny117 mistä saat sen?Missään kysymyksessä ei ilmoiteta, että laite vetää 40 ampeeria.
@Steve,, kun sanot "[laite] pyytää 40 ampeeria", todetaanko sen dokumentaatiossa ja merkinnöissä, että a) * vain * tulisi käyttää 40 ampeerin katkaisijaa, ei suurempaa, b) että laitteen nimellisarvo on 40 ampeeria @ 240vvirrankulutus tai c) piirin pitäisi pystyä vähintään 40 ampeeriin?Onko tämä keittotason laajennus vai langallinen?
Kuten monet muut ovat todenneet, kyseenalaistan tämän sähköasentajan ymmärryksen sähköteoriasta tai hänen lausuntonsa motiivista.Suuremman langan käyttö ei aiheuta laitteelle virtaa enemmän kuin tarvitaan.Taskulampun johdotus 0-johtimella ei saa sitä vetämään yli 100 ampeeria.Samoin 6 AWG -kaapelin käyttö ei saa keittotasoa vetämään yli 40 ampeeria, se sallisi vain johtojen kuljettaa enemmän aiheuttamatta vaaraa johdotuksen ylikuumenemisesta.Näen 6AWG-langan 50A: n katkaisijan päivityksen minimin yli.
Viisi vastused:
Ecnerwal
2019-06-11 20:26:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

"Sähköasentajasi" ei kuulu pakkauksen kirkkaampiin polttimoihin.

40A on tarkoitettu suojaamaan johdotusta ja laitetta.

Jos johdot ovat vähintään 8Ga silloin se on riittävä suojaamaan johdotuksia. Se suojaa myös 6Ga: ta (tai 500 MCM: ää tällöin) hienosti, ja se suojaa laitetta kunnolla langan päässä.

"Ohmin lakilla" on kyykky tähän. Sinulla voi olla keittotaso, joka sijaitsee 3 metrin päässä katkaisijapaneelista ja kytketty 8 Ga: lla tai yksi, joka sijaitsee 100 metrin päässä paneelista ja kytketty 6 Ga: lla - 8 Ga: lla olisi (paljon, noin 20 kertaa) pienempi vastus johtimen takia pituus. Johdon suurentaminen pidempään raskailla piireillä on todella normaalia. Kuten todettiin, sinulla ei ole erityisen asiantuntevaa sähköasentajaa.

Mutta olen varma, ettei hänellä ollut mitään ongelmaa tuottaa lasku "erinomaisista" palveluistaan.
Sanoisin, että kuvaus sähköasentajasta on valtava aliarviointi.Jos hän ei ymmärrä turvallisuusperiaatteiden perustietoja, hän on pahempi kuin hyödytön.Kuka tietää, kuinka monta ylisuuria katkaisijaa hän on asentanut uransa aikana.Suurimmalla osalla noista köyhistä asunnonomistajista olisi parempi ja turvallisempi, jos he tekisivät sen vain itse.
Hän veloitti tuntikohtaisesti eikä itse laskenut tuntia, jonka hän odotti minua menemään hakemaan 50amp katkaisijan.Hän oli auttanut meitä aiemmin ja hänen hinnat ovat kohtuulliset.Luulen kuitenkin, että hän saattaa tarvita vielä lisää aikaa kypsyäkseen teorian ja todellisuuden näkökulmista.Hän näki 6AWG: n ja tiesi, että se yleensä vastaa 50amppia.Hänen tietoonsa perustuen siitä eksyminen voi aiheuttaa tuntemattomia ongelmia.
Onnea saada 500MCM johto sopivaksi 40A katkaisijan liittimiin!
Olisin sanonut tämän: "Älä anna" sähköasentajan "koskettaa enää mitään talossasi olevaa sähköistä. Hän on rikollisesti huolimaton."
@SteveSensabaugh: Suurennuslanka on kuitenkin ainakin jonkin verran yleistä.Se ei ole jokin epäselvä reunakotelo, jota ei koskaan tule esiin todellisessa maailmassa.Itse lyön vetoa, että se on jotain, jolla sinua testataan saadaksesi lisenssin.
En usko, että sähköasentaja teki mitään väärin.50A on erittäin kohtuullinen valinta 6AWG-piiripiirille.Pistorasiat ovat 50A (ei sellaista kuin 40A-liitäntä) ja * monet * 40A-alueet ovat kaksoisluettelossa 40A- tai 50A-katkaisijoille.Olisin tehnyt saman.
40amp laite 40 ampeerin piiri = piirin laukaisut
manassehkatz-Moving 2 Codidact
2019-06-11 20:47:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katkaisijan on oltava kooltaan johdon ja laitteen .

lanka

Suurempi johto (joka on pienempi # johtuen langankokojen nimitystavasta) voi käyttää suurempaa katkaisijaa. Mutta pienempi katkaisija on aina turvallinen . 55A on suurin katkaisija, jota voit normaalisti käyttää 6 AWG-kuparille. 40A on suurin katkaisija, jota voit normaalisti käyttää 8 AWG-kuparille. Mutta voit aina käyttää pienempää katkaisijaa - se on 100% turvallinen. Tähän sisältyy hyvin tyypillinen 50A (55A sijaan) 6 AWG: lle. Mutta se voi sisältää paljon erilaisia ​​asioita. Esimerkiksi 30 A: n katkaisija 8 AWG-johdolla, 15 A: n katkaisija 12 AWG: n johtimella (joka voi käyttää myös 20 A: n katkaisijaa) jne. Voit jopa käyttää 15 A: n katkaisijaa 6 AWG-johdolla - outoa, mutta siinä ei ole mitään vaarallista. / p>

Laite

Laite on suojattava sopivan kokoisella katkaisijalla, joka määritetään laitteen suunnittelun perusteella ja on osa laitteen UL (tai vastaavaa) luetteloa. Joten jos keittotaso vaatii 40A katkaisijan, sinun on käytettävä 40A katkaisijaa. Et voi käyttää pienempää katkaisijaa (todennäköisesti turvallista, mutta saat usein haitallisia matkoja, jotka ovat parhaimmillaan hankalia ja johtavat vaaralliseen toimintaan pahimmillaan, jos sinä (tai tuleva omistaja) päätät "korjata" sen myöhemmin vaarallisella tavalla ). Ja et voi käyttää isompaa katkaisijaa, koska laitetta ei ole luokiteltu siihen - ts. Se odottaa saavansa 40A-katkaisijan tarjoaman suojauksen vikojen käsittelemiseksi turvallisella tavalla.

On olemassa useita kelvollisia katkaisijakokoja. Esimerkiksi piirissä, joka koostuu 12 AWG-johdosta ja 15A kaksipuolisista astioista, voidaan käyttää 15A: n katkaisijaa (täydellinen sovitus yksittäisille astioille) tai 20 A: n katkaisijaa - OK johdinkokon (15A tarvitsisi vain 14 AWG) takia ja erityisen poikkeuksen 20A-piirit, jotka sallivat useita 15A-astioita yhden tai useamman 20A-astian sijasta, ja 15A-astiat on suunniteltu siten, että 20A kulkee läpi. Mikä tahansa normaali 15A-laajennettava laite voi käyttää 20A-liitäntää. Mutta tämä ei välttämättä päde 40A vs. 50A - ja ellei keittotason ohjeissa todellakaan sanota, että se on OK, sinun on pidettävä kiinni 40A: sta, vaikka johto pystyy käsittelemään 50A : ta.

Vaikka teknisesti totta voit käyttää 15A katkaisijaa 6AWG: ssä, katkaisijaa ei välttämättä ole suunniteltu niin paksulle langalle, joten sinulla voi olla vaikeuksia asentaa se oikein.
@Nelson Ymmärrän sen.Käytin 15A 6 AWG: llä äärimmäisenä esimerkkinä.
Tämä vastaus vaatii enemmän myönteisiä ääniä tärkeimmän pisteen saamiseksi - jos laite vaatii 40 A: n katkaisijan, ei 40 A: n tai korkeamman katkaisijan, sen sisäinen johdotus voi olla vaarallinen, jos sen sallitaan kuljettaa yli 40 A: n virtaa vikatilanteissa.Sinun täytyy ehdottomasti laittaa 40A-katkaisija takaisin ja ampua (ja mieluiten ilmoittaa) tämä epäpätevä sähköasentaja.
Tämä tapaus voi olla valtiosta, joka ei vaadi lisenssejä, kyllä, he ovat siellä, koska @manassehkatz totesi, että olisi hienoa käyttää # 6 pienessä piirissä.tehdään jännitehäviölle koko ajan +.
Harper - Reinstate Monica
2019-06-11 21:36:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinulla on aina mahdollisuus suurentaa johtoa

Sinulla on 40A-piiri, koska se on katkaistu 40A / ohjeet.

40 A: n piirissä saa käyttää mitä tahansa kaapelia, joka on vähintään 8 AWG.

Se on niin yksinkertaista.

6 AWG on suurempi kuin 8 AWG, joten olet typerä # 6 kanssa. Hyvä puhelu , koska jotkut paremmat uunit / alueet haluavat 50A tai jopa 60A, ja # 6 on hyvä tähän kaikkeen.

Ainoa "minkä tahansa kokoinen tai suurempi" Speedbump on hyvin paljon suurempi johto, joka ei välttämättä sovi fyysisesti katkaisijan tai paneelin korvakkeisiin. Siinä tapauksessa sinun on yksinkertaisesti rypytettävä välikokoon tai metallurgiaan. Esimerkiksi, jos valitsit viisaasti 4 AWG -alumiinia 400 'pitkäkestoiseen 30A: n kuivauspiiriin, 30A-katkaisija tai pistorasia ei hyväksy # 4: ää eikä alumiinia. Joten käytät Al-luokiteltuja Polaris-liittimiä punotaksesi arvoon # 10 Cu, joka sopii ongelmitta. # 10Cu on hyvä 30A: n piirissä.

Mitä tulee sähköasentajan "virheeseen", en näe ongelmaa. Jos hän ei ollut tietoinen kantaman tiedoista, hän teki täysin oikeat oletukset käytettävissä olevien tosiseikkojen perusteella. Monet 40A-alueet on kaksoisluetteloitu 40 tai 50A katkaisijoille, ja molemmat käyttävät samaa pistorasiaa. Jos väärin, se on 9 dollarin muutos. Ei iso.

Vain pienellä huomautuksella "mutta langan on sovitettava katkaisijan ja laitteen liittimet oikein".15 Katkaisija ei ehkä hyväksy 6 GA -johtoa oikein.Tiedän, että tiedät tämän ja että katkaisijat on merkitty asianmukaisesti, mutta on syytä mainita DIY-sivusto.
@Adonalsium hyvä kohta, muokattu.
Ja pienennä katkaisijaa.
suunnitella tulevaisuutta.Jonain päivänä joku kytkee tilalämmittimen.
user102767
2019-06-14 16:05:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katkaisija vastaa nyt langan luokitusta (joten olet suojattu ylikuumenemisesta johdoilta tulipaloilta) ja ylittää keittotason luokituksen (joten se ei laukaise vahingossa). Olet kunnossa, mutta olisit ollut kunnossa myös 40A katkaisijalla. Sanot, että keittotaso vaatii 40A katkaisijan, mutta se tarkoittaa vain, että katkaisijan (ja johdon) pitäisi pystyä toimittamaan vähintään 40 A. Keittotason valmistajat eivät voi siirtää käyttövarmuutta langankatkaisijalle. Ilmeisesti ilman lisäpiirejä olisi huono idea asentaa keittotaso 5000A kiskoon, koska se saattaa sulaa kuonaksi oikosulun sattuessa. Odotettavissa olevien vikatilojen ero 50A: n ja 40A: n välillä on kuitenkin vähäinen. Ei ole vain vikatilaa, jossa keittotaso vetää jatkuvasti, esimerkiksi 48A sisäisen johdotuksensa kautta.

Ellei tietenkään jotkut liittimet ole sekoitettu ja osat kulkevat eri vaiheiden välillä eikä vaiheen ja maan välillä, mikä johtaa jatkuvasti liian suureen kuormitukseen, mutta ei oikosulkuun. Vaikka sähköasentajan yleinen pätevyys ei vaikuta ylivoimaiselta, hänen vaatimuksensa pysyä kiinni tuntemastaan ​​tekee siitä epätodennäköisen. Jos huomaat, että jotkut levyt lämmittävät vettä huomattavasti odotettua nopeammin, sinun on todennäköisesti tarkistettava tämä.

Lue vain sanasi "Ei ole vikatilaa" + "Ellei tietenkään ..." Et voi saada sitä molempiin suuntiin.
danny117
2019-06-14 19:21:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olet onnekas, että sait 50amp-piirin kaupalliseen keittiöösi. Nauttia. Voit myös kytkeä vohveliraudan samaan aikaan! Ajattele tätä päivityksenä.

OP on väärässä, sähköasentaja on oikea käyttämällä 50 ampeerin piiriä. Se ei vahingoita mitään.

Ehdottomasti väärin: (a) Et voi kytkeä vohvelirautaa (tai muuta 120V 15A / 20A -laitetta) 240V 40A / 50A -piiriin;(b) 40A / 50A-piiri ei ole joka tapauksessa duplex-liitin;c) se ei ole kaupallinen keittiö;(d) emme ** tiedä ** jos se "ei vahingoita mitään" tuntematta keittotason teknisiä tietoja.
Kaksivaiheinen edelleen päivitysoppi oli väärä kysyä todella lapselliselta, että minulla on 20 ampeerin palvelu jokaiseen keittiön pistokkeeseen, onko se vahingoittanut 3amp-kahvipannua ei ja se ei koskaan tule.50 ampeeria päivitetään.Sinä manassethkalf, olet vaarallinen kaikelle sähköiselle.
Kuolisiko 2amp-puhelimen laturi 10amp-pistokkeessaKauniit vahvistimet tappavat sinut.Op sai todella mukavan päivityksen.
UL (ja vastaava suunnittelu, joka perustuu oikeaan suunnitteluun ja testaukseen) sisältää sertifikaatin siitä, minkä kokoista piiriä laite voi käyttää.2amp puhelimen laturi (oikeastaan 2A @ 5V = pieni osa 1A @ 120V, mutta merkityksetön) on ** suunniteltu ** siten, että se toimii oikein 15A tai 20A piirillä, niin että jos se epäonnistuu, se (toivottavasti) epäonnistuutavalla, jonka katkaisija laukeaa.Se ** voidaan suunnitella toimimaan hyvin myös 50 A: n piirissä, mutta huolenaihe on, voisiko sillä olla vikatila 30 A: n tai 40 A: n virralla siten, että laite sulaa / syttyy tuleen ilman, että katkaisija laukeaa.Toimenpideohjelmien kysymys ...
on todellinen.Monet keittotasot, uunit jne. On suunniteltu 40A ** tai ** 50A virtapiireille, mutta jos ne on suunniteltu / testattu / lueteltu ** vain 40A **: lle, niin jos tulipalo johtuu 50A-piirin vikaantumisesta ** silloin vakuutus voi kieltäytyä korvaamasta korvausta ** väärän käytön / asennuksen vuoksi.Nämä ovat ** todellisia ** asioita.
danny117, ei loukkausta, mutta sinulla ei selvästikään ole aavistustakaan, mistä puhut.Voit päivittää talopalvelusi (esimerkiksi) 100 A: sta 200 A: een ja voit jopa päivittää keittiöpiirin 15 A: sta 20 A: een, mutta et voi "päivittää" keittiöpiiriä 20 A: sta 50 A: een.50 ampeerin virtapiirejä voidaan käyttää _ vain_ suurissa laitteissa, kuten keittimissä (kuivausrummut) ja kuivausrummuissa.Et voi kytkeä kahvinkeitintä siihen, jos yrität, myyntipisteet ovat täysin erilaiset.
@danny117, 3 ampeerilaitteesi on mitoitettu 15 ampeerin piirille, laitteen piirustuksella ei ole juurikaan tekemistä luokituksen kanssa.Koodiraja on kuitenkin olemassa, laitetta ei voida kytkeä piiriin, joka on yli 150% sen luettelosta.tehdä yksinkertaiseksi, jos pistokkeet ovat samansuuntaiset kuin se on lueteltu 15 ampeerin piirille, mutta ne voidaan kytkeä 20 ampeerin haaroituspiiriin, vaikka se vetää vain 100ma.Manassehkatz on oikea.-7: llä luulet saavan vihje.
@Ed Beal, sanoit, että koodia kohden "laitetta ei voida kytkeä piiriin, joka on yli 150% sen luettelosta".Selvyyden vuoksi, onko tämä 150% sen luetteloidusta jännitteestä, virrankulutuksesta vai mitä?Koskeeko tämä vain kiinteitä johdotettuja esineitä vai pistorasioita ja pistorasioita (esim. Lamput)?En ole lisensoitu sähköasentaja, mutta haluaisin ymmärtää todelliset koodivaatimukset;Voitteko mainita soveltuvan koodiversion ja osion koulutuksellemme?
Ampasiteetti on avain tässä, laite vetää vain tarvitsemansa virran määrän ja katkaisijat ovat siellä estääkseen suuren virran, jos on vika.Hyvä esimerkki tästä on hehkulamppu, joka on kytketty 20 ampeerin piiriin, 100 w: n polttimo vetää 0,83 ampeeria (P / E = I), 120 ampeerilla on käytettävissä 20 ampeeria, jos asetat 120 voltin lampun 240 v: npiiri aiheuttaisi erittäin kirkkaan salaman ja palaisi väärän jännitteen takia.Olen nähnyt polttimon sisäisten johtojen oikosulun aiheuttavan katkaisijan laukaisevan katkaisijan suojaamaan johdotusta ylivirralta.NEC 422.11.E.3
Se ei koskaan petä, joten tämä ei ole ongelma.OP sai mukavan päivityksen alemman ulottuman johtimien korkeamman vahvistimen piirissä, ei johdotuksessa.Huomaa, ettei myöskään keittotason valmistuksessa ole mitään ... OP ei saa hyvitystä, jos etsit sitä.Sähköasentajan ei tarvitse palata myöskään.Tiedän, etten koskaan tekisi liiketoimintaa OP: n kanssa.@ed yah voit soveltaa ohmilakia, jotta tiedät kuinka lämpimät uunijohtimet saavat ja että se on mukava päivitys.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...