Kysymys:
Mikä on paras työkalu reikien leikkaamiseen kanavatyöhön?
BigLake
2019-03-07 19:40:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen leikannut muutaman tulon ja kylmän ilman paluuta päähaaroihini, ja se on ollut PITA. Sinun on leikattava vielä 6 "reikä paluuta varten, se on vain tavallinen suorakaiteen kanava, todennäköisesti 14" leveä x 10 "korkea.

Mitä käytit viime kerralla, ja mikä teki siitä PITA: n?
Kokeiltu muutama asia, reikäsaha (toistaiseksi paras vaihtoehto, mutta se ei ollut tarpeeksi suuri, joten jouduin leikkaamaan sen uudelleen), kulmahiomakone (ei hyvä kaarevuus ja metallilastut kaikkialla), aloitti reiän poranterällä ja sittenkierteli ilmailun leikkeillä (ei seurannut hyvin ja vääristeli metallia).Vain nähdä, onko kauluksen pyöreille rei'ille yleinen menetelmä.
Protip: Leikkaa pois, taita pois tai peitä kaikki leikkauksesta jäljelle jääneet sirpaleet.Parannan tällä hetkellä jonkun toisen työn perusteellisesta sormileikkeestä, joka piilotettiin kanavaliittimen takana.
Kun leikkaat, käännä hyökkäyskulmaa vain puristamalla katkelmia, älä koskaan palaa kääntymään tai säätämään.Jos teet niin, päädyt erittäin teräviin, käpristyneisiin metallikappaleisiin, joita kutsutaan yleisesti lihakoukuiksi.
https://en.wikipedia.org/wiki/Nibbler
6 ": lle haluat todennäköisesti ympyränleikkurin.
Kuka tahansa haluaa puhua "miksi ei Dremelille?"mikä olisi ensimmäinen tapa käydä jotain tällaista ...
@R .. Eikö se olisi vähän pieni 6 "reiälle? Se auttaisi varmasti pääsemään eroon terävistä reunoista jälkikäteen.
@Mast: Ei porana.Heillä on paljon erilaisia kiinnikkeitä, mukaan lukien metalliset leikkauslevyt.Hitaasti leikataan jotain kovaa ja paksua kuin rautaputket (mutta olen tehnyt tämän ja se toimii), mutta nopeasti pehmeillä ja ohuilla metalleilla.
Kaksi vastused:
Joe Fala
2019-03-07 20:20:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

ENSIMMÄINEN VAIHE

Käytä isoa litteää ruuvimeisseliä, joka on suunnattu reunaan ja vasaralla. Lyö ruuvimeisseliä nopeasti ja tarkasti kanavan puhkaisemiseksi. enter image description here

KAKSI VAIHE

Aseta punainen kärkipari reikään ja napostella kääntymällä vasemmalle (vihreät ovat kuvassa vain siksi, että se oli edessäni) laajenevassa ympyrässä, kunnes pääset linjalle. enter image description here

KOLMAS VAIHE

Leikkaa viivaa pitkin kulmaan aina voimankierroksella ja jatka samalla vetämällä varovasti romua. Jokainen 2-3 tuumaa kääntyy pois linjasta, tekee leikkauksen ja palaa linjalle. Kun olet siirtynyt seuraavaan kulmaan, et enää tarvitse leikkauksia. enter image description here

TÄYDELLINEN Leikkaus Nyt se on helppoa, leikkaa vain pitkin siima vetää varovasti romua. Jos olet vasenkätinen tai sinulla on vain vihreitä, voit käyttää vihreitä, mutta käännä kuvat. Keltaiset on suunniteltu leikkaamaan suoraan, mutta pystyvät leikkaamaan vasemmalle kuten punaiset.

YMPÄRIRENKAILLE

Sama prosessi koskee vain ilman leikkauksia.

Paras työkalu on plasmaleikkuri.Nopea ja puhdas, mutta harvat talonomistajat eivät aio levittää + 1K tämäntyyppiselle leikkaustyökalulle.
sataman pelko myy leikkureita noin puoleen siitä.luultavasti ei suurin työhevonen ympärillä, mutta sen pitäisi riittää kanavatyöhön ...
Elämä on liian lyhyt olla omistamatta plasmaleikkuria.
@Sidney viimeksi tarkastelin vakavasti sellaisen ostamista noin 15 vuotta sitten, kun olin vielä tarpeeksi tyhmä hypätäksesi tikkailta.Ne olivat suuria, kalliita eivätkä tarjoavat laadukasta leikkausta.Tämän kysymyksen ansiosta olen palannut hakuun.
Mitä eroa on punaisella, keltaisella ja vihreällä leikkeellä?Kuinka tämä kääntäisi kansainvälisesti?
@Mast Keltainen leikkuri leikkaa suorassa linjassa, punainen on tarkoitettu leikkaamiseen vasemmalle ja vihreä leikkaa oikealle.Tällöin kuvissa esitetyssä leikkaussuunnassa "punainen" - ts. Vasen kaareva - katkaisu jättää puhtaan oikean reunan ja sotkuisen vasemman reunan, mutta vasemmalla reunalla ei ole merkitystä, koska poistat kyseisen palan.Syy olla käyttämättä "keltaista" - ts. Suoraa - katkelmaa johtuu siitä, että sinulla ei ole tilaa työskennellä sen kanssa, koska metalli ei liiku työkalun rungon tieltä ....
@Mast ... Minulla ei ole aavistustakaan, ovatko värit kansainvälisesti samat, ja todennäköisesti on jopa joitain Pohjois-Amerikan työkaluja, jotka eivät noudata näitä värejä.
JRaef
2019-03-07 23:59:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit ehkä vuokrata työkalun vuokrapihalta, jota kutsutaan nibbleriksi. aloittaisit poratulla reiällä ja sitten nipsi ottaa vähän puolipyöreitä tai suorakaiteen muotoisia puremia pois metallilevystä. Nyt on myös halpoja, jotka kiinnitetään poramoottoriin, yksi näkyy tässä videossa. Hänellä on ongelmia sen kanssa, koska hän yrittää käyttää sitä aaltopahvilla, sinulla ei olisi tätä ongelmaa. https://www.youtube.com/watch?v=Wt4O62qnHsk

Että asiat ovat todella hienoja ja näyttävät edullisilta.Minulla on useita muita tyylejä, mutta luulen voivani ostaa tämän.+1
15 Kanadan dollaria!Myyty yhden napsautuksen ostos.
Ilman leikkaus ovat myös hyvin samankaltaisia kuin nibbler ja halpa, mutta yleensä ilmakäyttöinen.~ 30 CAD
Tina-banger-leikkeet ovat edelleen paras, nopein ja tarkin tapa leikata.Mutta kun olen ikääntynyt, olen tavoittanut voimasakset golfareiden / tenniskyynärpään takia molemmissa käsissä.Pystyin aikaisemmin kirjaimellisesti murskata saksanpähkinä kädessäni.Nyt tuskin pystyn pitämään kuppia toisinaan.Olen vain 37.
Ah, * sähköinen * näpylä.Käsikäyttöiset, joita käytetään leikkaamaan reikiä kytkimille metallilevyssä, toimisivat, mutta kestävät noin vuoden reikää kohti.Älä hanki manuaalista työkalua vastaaviin reikiin.
Kun käytät ympyränleikkuria, sinun on mentävä suuntaan ja kulma, joka on ihanteellinen pitämään sitä;tiedät kun löydät sen.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...