Kysymys:
Kuinka voin kiinnittää näytön oven, joka tarttuu kiinni?
brendan
2010-07-23 03:21:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on liukuovi, joka johtaa ulos kuistille / kannelle. Ovi tarttuu jatkuvasti ja ei vain liu'u auki puhtaasti. Muuten näyttö ja kaikki on kunnossa. Voinko tehdä jotain tämän korjaamiseksi tai minun on vaihdettava koko näytön ovi?

Neljä vastused:
Doresoom
2010-07-23 03:39:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Oletko yrittänyt voitella sitä? Näyttää olevan hintansa arvoinen laukaus ennen kuin vaihdat koko oven.

En tiennyt, että liukuoville oli saatavilla voiteluaineita! Olisin vain suihkuttanut sen runsaalla määrällä WD-40: tä
@Farseeker: Se oli myös ensimmäinen ajatukseni, ennen kuin kuulin Googlea.
Yritän ehdottomasti kokeilla tätä ja raportoida takaisin!
@brendan: Saatan jopa olla kiusaus mennä ensin Farseekerin idean kanssa, jos sinulla on WD-40: tä makaamassa.
KathyAJT
2013-04-29 18:18:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Isäni käytti Norsunluu saippuaa! Se toimi erittäin hyvin, mutta minkä tahansa paksun voiteluaineen kanssa se oli pyyhittävä ja vaihdettava silloin tällöin, koska se keräsi likaa. Käytä niin vähän kuin mahdollista, jotta näyttö toimii sujuvasti radalla pitkin siirtämällä näyttöä takaisin &iin.

Frank Thompson
2013-09-18 05:54:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voit käyttää silikonisuihkevoiteluaineita. Yksi, jota olen käyttänyt, on nimeltään Blaster, vaikka on muitakin tuotemerkkejä. Haluat käyttää voiteluainetta, joka ei jätä kalvoa. Kysy vain virkailijalta, niin he tietävät mitä etsit. WD40 olisi pahin asia, jota tähän voidaan käyttää monilla tasoilla. Et halua jättää kalvoa ruiskuttamalla pintaa, koska se on sotkuinen ja houkuttelee likaa ja likaa. Tämä tavara tekee temppun, ja talolla on useita käyttötarkoituksia, kuten ikkunat, jotka helpottavat liukumista ja autotallin oven saranat.

Itse asiassa [MSDS for Blaster] [https://docs.google.com/viewer?url=http%3A%2F%2Fwww.blastercorporation.com%2Fimages%2Fmsds%2FPB_50_aerosol_oct10.pdf] ehdottaa napthaa (siivoojaa) ja öljy, ei silikonia.
Brian
2015-03-09 00:15:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vie näyttö lasiyritykselle. Heillä on yleensä tai voi saada vaihtorullia.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 2.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...