Kysymys:
Kuinka voin täyttää seinälevyjen aukot epätasaisella takalevyllä?
Jonas
2013-10-28 02:15:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakennamme uuden talon, ja juuri asennettu keittiön takaosa on kaatunut kivi, joka näyttää hyvältä, mutta ei ole tasainen pinta. Tämän seurauksena pistorasioiden, kytkinten ja puhelinliittimien seinälevyt eivät istu aivan tasaisesti. Voiko tähän tehdä jotain, jotta aukot voidaan täyttää jonkinlaisella sulkemisella tai jollakin muulla, vai onko tämä vain jotain, jonka minun on hyväksyttävä?

Viisi vastused:
bib
2013-10-28 02:35:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kytkimille ja pistorasioille on eristystiivisteitä, kuten nämä.

switch gasket

Ne auttaisivat tiivistämään ilmavuotoja, mutta ne eivät ehkä visuaalisesti täytä aukot kytkinlevyn reunalla.

On myös syviä viistettyjä kytkinlevyjä, kuten täältä. Voit räätälöidä nämä alas dremel-tyyppisellä työkalulla pinnan ylä- ja alamäen sovittamiseksi, mutta se olisi aika aikaa vievä tehtävä.

Vaikka luultavasti voisitkin korjata aukot, sinun tulisi varo välttämästä pääsyä laatikkoon ja johdotusta. Myös tiivistys tekee peitelevyn poistamisen hieman vaikeammaksi.

Se oli sellainen mitä olin keksinyt ... En kuitenkaan tiennyt tiivisteistä, enkä todellakaan halunnut dremel puoli tusinaa levyä. Kiitos!
Jeff Beeba
2013-10-28 06:45:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

KEHITÄ SITÄ !!! Työskentele kuten taiteilija, ei urakoitsija. ÄLÄ "smush caulk kaikkialla sitten ihmettelevät, miksi se näyttää takapuolelta, kun se on valmis. Käytä VAIN mitä tarvitset ja" työkalu / tasoita se "kostealla sormella pyyhkimällä usein. Minun on tiedetty peittävän suorakulmion ympäriltä seinälaatat ennen aloittamista (kanavateippi toimii erittäin hyvin kivellä) .Suosittelen yrittää löytää Polyseamseal kiven vastaavasta väristä. Valittavana on myös monia värejä (ei Polyseamseal-tiivisteitä, mutta silti hyviä juttuja) takaisin laattojen ja laastin osa HD & Lowesista. Muistin vain toisen tekemäni työn, joka johti ihmeisiin. Käytin kirkasta tiivistystä (EI silikonia tai butyyliä! Käytä vain lateksia / akryyliä). Jälleen naamioin suorakulmion + lisäsin toisen kerroksen kirkas öljy alkukutistumisen kompensoimiseksi, sitten maalasin tiivistyksen ERITTÄIN sopivalla maalilla, jonka sekoitin (tarvitset vain ruokalusikallisen) yhdellä tyttäreni taiteilijaharjoista.

Michael Karas
2013-10-28 06:29:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Voisit selvittää, mitkä niistä tehdyt tiivisteet linkitettiin @ ruokalappu vastaukseen.

Voi olla mahdollista ostaa samanlaista materiaalia McMaster-Carrin kaltaisesta paikasta, jonka voit leikata peitelevyä suuremmaksi. Asenna sitten peitelevyt materiaalin kanssa. Asennuksen jälkeen käytä erittäin terävää partaterän tyyppistä veistä ylimääräisen materiaalin poistamiseksi käyttämällä peitelevyn reunaa ohjaimena. Ole varovainen, ettet tartu selkäsi roiskeisiin.

puoli tuumaa leveä. Tämä voitaisiin kiinnittää peitelevyn takaosaan niin, että se ulkonee jonkin verran peitelevyn ulkopuolelle. Yritä asentaa peitelevy ja katso, voitko leikata ylimääräisen, kuten edellä kuvasin.

Kumpikaan näistä järjestelmistä ei välttämättä toimi kovin hyvin, jos peitelevyt ovat liian joustavia.

Anne Herrera
2016-10-19 05:08:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Helppo tehdä:

  1. Vedä ulostulon ympärillä olevat epätasaiset laatat
  2. Valitse saman paksuudet tai leikattu laatat sopiviksi
  3. Palauta
Kenny
2014-06-06 05:35:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vedä kehäkappaleet levyn ympärille ja aseta ne kaikki samalla paksuudella

Tämä on melko hyödytöntä. Yksityiskohdat näiden vaiheiden suorittamisesta tekisivät tästä hyödyllistä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...