Kysymys:
Voiko p-ansan asentaa korkeammalle kuin tyhjennysaukko?
Uncle Meat
2012-08-15 11:57:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on p-ansa-aukko viemärissä 16 "lattian yläpuolella. Minun turhamaisuudessani on kuitenkin alempi laatikko, jonka yläosa on suunnilleen samalla korkeudella. Laatikon takana on myös noin 4" tilaa. Minulle kerrottiin, että ainoa tapa asentaa p-ansa olisi leikata vetolaatikko takaisin.

Joten ihmettelen, onko se todella asia. Eikö tyhjennysaukkoa voi vain nostaa ylimääräisellä kyynärpäällä, joten p-ansa menee siihen 6 "korkeammalle? Onko muita vaihtoehtoja? Onko esimerkiksi mahdollista asentaa p-ansa sivuttain, jotta se mahtuu niihin 4" laatikon taakse?

Minulla on P-ansa keittiön lattian alla. Altaan viemäri menee suoraan alas kellariin, ja ansa istuu lattiapalkkien välissä. Tämä voi olla vaihtoehto, jos kaikki on sijoitettu asianmukaisesti.
Jotkut koodit rajoittavat loppukappaleen pituuden noin 24 ": iin. Hännän on tarkoitus olla niin lyhyt kuin käytännöllinen. Luulen, että raja johtuu siitä, että putoava vesi voi kehittää tarpeeksi vauhtia ansaan.
Voisitko tehdä 90 ° taivutuksen, joka tulee seinältä ja osoittaa ylöspäin, sitten tehdä 90 ° mutka, joka osoittaa vaakasuoraan? Sen pitäisi antaa sinulle enemmän tilaa p-ansalle. Etkö ole varma, välittääkö koodi. Joku?
Kuusi vastused:
Piotr Kula
2012-08-15 13:36:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink
  • Niin kauan kuin p-ansa on altaan viemärin alapuolella, voit asentaa sen. Se voi olla myös matalampi kuin poistoputkesi, johon sinun on valuttava
  • Kiinnität p-ansa suoraan viemäriin ja valmistat p-ansat ulos nykyiseen viemäriin. Ei ole ihanteellista pitää p-ansa poistoaukon alapuolella, koska veden painovoiman on pakotettava vesi ulos sen sijaan, että se virtaisi alaspäin luonnollisesti. He molemmat työskentelevät ja ovat nähneet sen monta kertaa. Mutta pohjimmiltaan mikä tahansa alla olevasta muodostaa jo oman p-ansa- joten toisen käyttäminen on turhaa.
  • Jos p-ansa on hankala, luo oma silmukka pvc: stä
  • Helppokäyttöisyyden hallittavuutta voit käyttää joustavaa jäteliittimen putkea p-ansasta viemäriputkeen.
    enter image description here

Jotkut kierretty sopimaan p-ansaan

enter image description here

Pieni pcv-ansa

enter image description here


Sivusuuntainen p-ansa on hyödytön, voit myös liittää sen suoraan rivi.

enter image description here

P-ansan teoria

enter image description here

Haluat ehkä tutkia s- ansoja myös

enter image description here

enter image description here

ja +1 osoittamaan, mikä ei toimi. Joskus taipuisat liittimet vaikuttavat tarpeellisilta, mutta niiden pitäisi olla viimeinen keino, koska ne ovat alttiimpia keräämään jätettä / hiuksia, jotka voivat tukkia viemärin ja ovat ongelmallisia, jos joudut käärimään tukoksen.
kuten sivuttain, tarkoitin käännettyä pystysuoraa viivaa pitkin, joten ansa on lähempänä seinää, mutta silti osoittaa alaspäin. On utelias nähdä, että joku asensi p-trapin todella sivuttain.
S-ansa tuntuu oikealta ratkaisulta. Onko se täysin koodivalitus? Onko tunnettuja rajoituksia?
Oudolla tavalla Kalifornian rakennuskoodin (UPC-pohjainen) osassa 1004.0 sanotaan "S-ansat, kellonloukut ja kruununpoistimet ovat kiellettyjä". Luenko sen oikein?
S-ansat ovat kiellettyjä BC: ssä (myös Kanadan kansallinen koodi), joten varmista, että ne on hyväksytty asuinpaikassa. Uskon, että heidän ongelmansa / huolenaiheensa on se, että he edistävät itsesifonista toimintaa, joka aiheuttaa sinetin murtumisen.
Kaikki modernit mallikoodit kieltävät S-ansoja. He olivat aiemmin SOP monta vuotta sitten, mutta kuten pdd selittää, se on vähemmän kuin ihanteellinen muotoilu. +1 ruokalappuun: joustoputki. Ja sivuttain P-ansa! Liian hauska!
Se on todella mielenkiintoista hihnoissa; Koskaan ei ollut mitään ongelmia heidän menettäneen vesitiivisteen.
Lisäsin oman vastaukseni kuvan lopullisesta suunnittelustani. Näyttää olevan koodin mukainen.
Toisen ansan lisääminen on enemmän kuin turhaa, se luo höyrylukon, joka estää viemäröinnin.
Uncle Meat
2012-09-28 04:57:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä päädyin. Se ei ole ristiriidassa koodin kanssa ja tarkastaja allekirjoitti kaikki paperit. En ole kuitenkaan varma, katsoiko hän sitä todella.

enter image description here

näyttää hyvältä minulle
Se on hieno - typerän näköinen, mutta hieno.
Aaron
2012-08-15 17:31:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli samanlainen tilanne kuin sinä ja päädyin tekemään mitä näet alla olevasta kuvasta. Vanhalla turhamaisuudella ei ollut pohjalaatikkoa, joten p-ansan pohja oli seinän tyhjennysputken alapuolella. Sain tähän tarvittavat osat s-trap-paketista kotivarastosta ja sain sitten 1'-osan PVC: tä, jonka leikkain jiirisahalla liittämään kyynärpään ansaan.

sink trap

Tuo näyttää hyvältä. Onko koodi sallittu ja onko se tarkastettu?
Sitä ei tarkastettu, tein sen itse. Toin kuvan altaasta ja viemäriputkesta paikalliseen kodinkonekauppaan, ja sitä työntekijät ehdottivat. Katson kuinka ansa on, en usko, että se on terveydelle vaarallinen, mutta väitän tietämättömyyttä koodin suhteen.
Älykäs ratkaisu, mutta tämä on S-ansa, joka on kielletty nykyaikaisilla mallikoodeilla.
brian mak
2012-11-15 04:31:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on sama ongelma kuin alkuperäisessä julisteessa. Minun karkea viemärini on 16 "lattiasta, mutta uusi" moderni tyyli "turhamaisuus kylpyhuone- ja pääkerroksen pesuhuoneessani tarvitsee yli 18 tuuman tilaa. Hyvä asia on, että molemmilla turhamaisuuksilla on 4 "tilaa turhamaisuuden takaosasta laatikoihin. (Toisin sanoen laatikot eivät ole alaosan koko syvyyttä).

Aioin luopua ja soita putkimiehelle ... mutta löysin ratkaisun valmistajalta. http://www.canplasplumbing.com/plumbing.aspx?categoryID=383

Tämä ratkaisu antaa minulla on kyky tehdä terävä 90 asteen kulma seinästä (kuparista ABS: ksi) ja asentaa p-ansani sivuttain. Ansa asennetaan viemärilinjan alapuolelle.

Ratkaisuni näyttää samanlaiselta kuin alkuperäisen julistajan kuva ratkaisu, mutta käytin ABS: tä ja tein 45 ja 45 pesuallasta reikään ansaan. Näyttää siltä, ​​että hän käytti 90 ja 90 asteen käännöksiä.

Sivusuuntainen P-ansa ei estä viemärikaasujen poistumista!
Sinun pitäisi olla selvä, että sivusuunnassa oleva P-ansa viittaa yhteen litteään takaseinää vasten, eikä vaakasuoraan, kuten kurpitsa näkyy [hänen vastauksessaan] (http://diy.stackexchange.com/a/16381/2196)
OnSite Renovations North Van
2015-09-14 19:36:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sinun tarvitsee vain asentaa automaattinen tuuletusaukko p-ansan jälkeen alaspäin suuntautuvan käännöksen korkeimmassa kohdassa. Ansaan kuuluvan osan olisi mahdotonta automaattisifonoida. Jos automaattiset tuuletusaukot ovat sallittuja alueellasi.

user45528
2015-11-13 07:03:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Takakappale irrotettu ennen kuin p-ansainliitäntä on kunnossa, samanlainen altaan tyhjennyskytkentä haitta-putkistoon. S-ansa ei ole hyväksyttävä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...