Kysymys:
Voiko uuden laastin kerrostaa vanhan laastin päälle?
Marie
2015-03-13 07:38:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla oli ammattitaitoisen urakoitsijan päivittämä suihku. Hän poisti kaikki vanhat laatat ja lattiapannut, joista olen huolissani useita alueita.

Laattojen ympäri on aukkoja. On paikkoja, joissa laasti on selvästi laatan reunan alapuolella. Laasti on epätasainen ja näyttää murenevalta paikoin. Urakoitsijan mukaan hän palaa takaisin ja lisää toisen kerroksen laastia. Se on ollut 3 viikkoa siitä, kun hän juotti. Pitäisikö minun antaa hänen lisätä laastia? Pitäisikö hänen poistaa kaikki ja aloittaa uudelleen?

Hän leikkasi seinälaatan ja työnsi saippualtaan leikkauksen alle. Hän ei viimeistellyt reunoja silikonilla. Vain vähän laastia ja laastin ja saippualtaan välillä on suuria aukkoja. Katsomalla YouTubea saippuan lautasen asennuksessa, jokaisella, jonka näin, näkyy pienempi reikä, johon saippuaastia kiinnittyy, ja sitten saippuaastia halaa laatan - ei asetettu sen alle.

Hän laittoi uuden pannun ja laittoi laatta ... eräänlainen mosaiikkityyli. On paikkoja, jotka tuntuvat astuvan pullistumaan. Hän sanoo, että se on normaalia, koska pannut eivät ole täysin tasaisia. Mitä! Ymmärrän, että uuden laattalattian on kaltevuus viemäriin. Mutta eikö sen pitäisi olla tasainen?

üks vastaus:
DMoore
2015-03-13 08:19:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kyllä, uusi sauma voidaan asentaa vanhaan laastiin. Varmista, että vanha laasti on perusteellisesti puhdistettu ja märkä ennen asennusta. Teen tämän koko ajan. Ei ole mitään syytä aloittaa alusta, ja koska sinulla on tähän mennessä ollut asennuksen laatu, sanoisin, että uudelleenkäynnistys saattaa aiheuttaa enemmän ongelmia.

Pannulla voit odottaa hieman kaltevuutta viemärin suuntaan. mutta pannun tulee olla tasainen jalkaan nähden. Riippuen siitä, millaista pannua hän käytti ongelmasi, se voi olla erittäin vakava tai 1-2 tuntia laatoitusta.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...