Kysymys:
Mitkä ovat edut ja haitat tyypillisen autotallin tulvavalosarjan asentamisessa autotallin sisälle?
DMoore
2020-03-28 00:07:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on muutama ylimääräinen sarja ja tumma autotalli ... ja olen kuin miksi ei sisällä? Tämän asian asentaminen vie 20 minuuttia ja pumppaa 225 W: n virran.

Joitakin muita mieleen tulleita asioita. Onko mahdollista, että voisin käyttää sähköisesti sekä valonheittimen liiketunnistinta että minulla on myös mahdollisuus saada se päälle kytkimellä?

225 W ei ole valon määrä.Se on lämmön määrä.Onko se 225 W "vastaava" vai onko sinulla vanhoja varastoja hehkuvia tulvia?225 W: n hehkulamppu on alle 3000 lumenia, mikä on kuin ... yksi fluoresoiva * putki *.Erittäin vaikuttava kävelylle polkua korppimustassa, jossa käytetään liiketunnistimen tulvavalaistusta, mutta luultavasti ei tyydyttävä työtilan valaistus.
@Harper-ReinstateMonica - kyllä tiedän sen - yritti vain antaa kuvan käytettävissä olevista valonheittimistä.Tarttuisi myös todennäköisesti 3 100 W: n vastaavaan LED-valoon (normaalit lamput eivät tule).Minulla on tarpeeksi polttimoita kädessä, jotta voin leikkiä valaistuksen kanssa ja nähdä, mikä toimii parhaiten.Todennäköisesti numero yksi asia on selvittää, voinko pitää sen päällä kytkimellä, joka liikkuu edelleen.
"määrä lämpöä" on J: ssä, ei W.;)
Huomaa, että jos autotallissasi on erillinen katto, voit korvata sen osat läpikuultavalla katolla.Sitä tein navetani kanssa, runsaasti valoa ilman kustannuksia joka päivä auringonlaskuun asti.
Viisi vastused:
JPhi1618
2020-03-28 00:19:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Katson heti, että valonheitin ei ole hyvä huoneen valaistukseen. Ne heittävät ankaria varjoja, aiheuttavat paljon häikäisyä, jos katsot lähelle heidän suuntaansa, ja jättävät huoneeseen runsaasti pimeitä alueita. Muutama näistä haitoista voitaisiin tietysti korjata asentamalla vain tavalliset hehkulamput tulva-lamppujen sijasta, ellei siinä ole integroituja LED-tulvia.

Kytkimen ja liiketunnistimen käyttö on mahdollista, jos käytät uutta johdotusta heille. Sinulla voisi olla kaksi kytkintä, joista toinen käyttää liiketunnistinta ja toinen valoja suoraan. Voit jopa käyttää kolmisuuntaista kytkintä, jos et koskaan tarvinnut valon olevan täysin pois päältä (sinulla voi olla aina päällä tai liike, mutta ei koskaan sammuu yhdellä kolmitievivun kytkimellä). Huomioon otettavana on, että joillakin (monilla?) liiketunnistinvaloilla on ominaisuus, jossa ne pysyvät päällä, jos sammutat virran ja muutaman kerran. Tämän avulla ihmiset voivat käyttää valoa helposti passiivisessa liiketilassa tai voit "pakottaa" sen takaisin takaovesta kytkemällä kytkintä muutaman kerran. Tarkista käyttöohjeesi - tiedän, että tämä oli aiemmin suosittu ominaisuus, mutta minulla ei ollut omia valoja kokeilemaan sitä jonkin aikaa.

Turvallisuuden tai koodin osalta en ole tietoinen ongelmista, jotka estävät sinua asentamasta valoa sisälle.

Onneksi mainitsit monet pysyvät päällä, jos käännät kytkintä ... +
Nämä ovat hyviä kohtia.+1 kytkimen ohitukselle.Minun täytyy olla RTFM.Mutta kyllä, tietysti laitoin siihen tavalliset sipulit.
Luulen, että kysymykseni ydin on ... Koska sinulla on kolmipäinen valo, joka on tukeva ja liiketunnistava ... miksi sitä ei käytetä enemmän autotallissa.Etsin verkosta vaihtoehtoja ja tarkasteltuani hintaa ja kykyjen puutetta ... Olen kuin miksi en vain asenna yhtä monista jäljellä olevista valonheittimistä, jotka minulla on?
@DMoore, on hyvä idea.Asensin läsnäoloanturin viimeiseen autotalliini, joka ohjasi päävaloja vain siksi, että halusin kyseisen ominaisuuden, mutta ilman valoa olevalle autotallille se näyttää voittajalta.Tällä hetkellä autotallini ovenavaajalla on liikeherkkä valo, joten se saattaa ajaa markkinoiden ulkopuolelle erillisen liikevalon autotallissa.
Ack
2020-03-28 00:45:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lääketieteellisten olosuhteiden vuoksi tarvitsen paljon valoa, enkä suotuisa kovalla suoralla valaistuksella tai varjoilla.

Useiden valojen vuoksi olen usein asentanut vaihtoehtoisen ulkovalaistuksen sisälle. Minulla on jopa 18000 lumenin korkea valonheitin!

Kovuuden käsittelemiseksi asennan usein epäsuoraan tilaan, jolloin valo osoittaa ylöspäin ja valo heijastuu katosta. Tai asennan riittävän korkealle tai paikkaan, josta en näe valopistettä silmästäni tarkastellessani työaluettani.

Varjojen käsittelemiseksi käytän kahta tai useampaa valonlähdettä. ja erotettu tietyllä etäisyydellä, jos mahdollista.

Muiden kuin LED-valojen haittapuoli on lämpö. Tämä voi olla ylösalaisin talvella.

Suosittelen sitä. Minä voisin. Ei ole mitään syytä, miksi valo on 'ulkovalo', lukuun ottamatta sitä, että se on suljettu sään suhteen.

Sitä, mitä kuvaat tällä "epäsuoralla tilalla", kutsutaan muuten * uplightingiksi *, ja se on kohtuullisen yleinen valosuunnittelijan temppu välttämään häikäisyä, ankaria varjoja jne. Kirkkaasti valaistuissa tiloissa
Ah kyllä, lähestyin sitä valokuvausnäkökulmasta
Ross Millikan
2020-03-28 10:05:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on yksi autotallissa. Se on hienoa, koska kun kävelet autotalliin, valo syttyy eikä sinun tarvitse metsästää kytkintä. Jos vain kuljettaa pyykkiä alas tai istut autoon, se riittää ja sammuu lähdön jälkeen. Jos teet jotain paljon autotallissa, se on väärä valo kaikista syistä, joita kaikki sanoivat, mutta sinulla voi olla muita valoja, jotka sytytät kytkimellä.

Criggie
2020-03-29 03:53:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on liiketunnistin autotallin loisteputkissa, ja se on erittäin kätevä, koska siinä on kolme oviaukkoa (sivu-ulkopuoli, sisäinen ja auton ovi).

Anturin avulla valot eivät pala riippumatta siitä, minkä oven kautta astut sisään.

Haittapuoli on, että voin työskennellä jonkun kanssa penkillä, eikä valo näe liikettä ja sammuu. Tämä voi olla uskomattoman ärsyttävää, jos poraan tai juotan, tai yksinkertaisesti nurkassa saan jotain hyllystä.

Kyllä, se on täysin mahdollista muuttaa valo aina päällä -tilaksi pyyhkäisemällä. seinäkytkimestä, mutta sitä on vaikea muistaa.

VASTAUS Liikeherkkä valaistus toimii, eikä sen tarvitse olla erillinen valonheitin. Myös haittoja on.

Tim
2020-03-29 21:25:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla on useita, miksi et sopisi sellaiseen, joka tulee esiin liiketunnistuksella, valaistu niin kauan kuin haluat, ja pari muuta kytkimellä, jota sinun ei tarvitse löytää pimeästä. Asenna ne niin korkealle kuin pystyt osoittamalla alaspäin, mutta ole tietoinen siitä, että vanhemmat tyypit tuottavat melkoisen määrän lämpöä, joten älä laita niitä paikkaan, josta ne saattavat aiheuttaa paahtamisen tai palamisen. Metallinen lämpösuoja estäisi sen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 4.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...